طرز تهیه پای آناناس ساده و مجلسی

طرز تهیه پای آناناس ساده و مجلسیسلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم👩🏻‍🍳. امروز براتون دستور پخت یک عصرانه خوشمزه رو آوردم به اسم پای آناناس🍍 . این پای یک پای🥧 خوشمزه و ساده هست که گزینه ی خوبی هست برای جمع های دوستانه با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚4 عدد

ارد 2 لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی)

روغن مایع 1 لیوان

4 قاشق غذاخوری سر پر پودر نارگیل

بکینگ پور نصف قاشق چایخوری🥄

وانیل کمی

شکر 1 لیوان

 اب کمپوت اناناس 1/3 لیوان

کمپوت اناناس🍍 برای روی کیک


مرحله اول

شكر و تخم مرغ🥚 و وانيل رو به مدت 10 دقيقه هم ميزنيم تا سفيد و كشدار بشه سپس اب اناناس رو اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و بعد روغن مايع رو ، دو دقيقه هم ميزنيم🥣


مرحله دوم

پودر نارگيل رو هم اضافه ميكنيم همزن و خاموش ميكنيم و ارد و بكينگ پودر رو كم كم الك ميكنيم روي مواد و فولد ميكنيم با ليسك .يه مقدار از مواد رو بریزید داخل کپسول کاپ کیک و در انتها اناناس 🍍  ميزاريم


مرحله سوم

در فر با درجه 180 كه از قبل گرم كرديم به مدت 20 دقيقه ميزاريم تا بپزه.


خواص آناناس

✅ آناناس در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.
✅ این میوه قوی شدن ماهیچه‌ها کمک میکند.
✅ در کاهش لخته شدن خون موثر است.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.