طرز تهیه شیرینی پای نارگیل شکلاتی عالی به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی پای نارگیل شکلاتی عالی به روش بازاریسلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک پای خوشمزه با رویه نارگیل رو آوردیم که هم میتونید به صورت تک نفره و هم به صورت بزرگ درست کنید آموزش امروز طرز تهیه شیرینی پای نارگیل شکلاتی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 الی 60 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

 طرز تهیه پای نارگیلی شکلاتی

مواد لازم برای قسمت نارگیلی

پودر نارگیل 130 گرم

پودر قند 220 گرم

سفیده تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع 120 گرم

مواد لازم برای کیک کاکائویی

تخم مرغ 2 عدد

شکر 110 گرم

روغن مایع 70 گرم

شیر 170 گرم

آرد 200 گرم

پودر کاکائو 30 گرم

بکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن قسمت نارگیلی تمام مواد خشک که شامل پودر نارگیل وپودر قند هست رو داخل یک ظرف بریزید فقط به آن سفیده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو روی حرارت ملایم قرار بدید و به مدت 7 الی 8 دقیقه مدام هم بزنید و زیر و رو کنید تا مواد به غلظت برسه بعد از این مدت مواد رو کنار بذارید .


مرحله دوم

برای درست کردن مواد کیک تخم مرغ ،شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه و در حین هم زدن 2 الی 3 بار اون رو دورگیری کنید ( تا کیک بوی تخم مرغ نگیره ) بعد روغن و شیر رو به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .


مرحله سوم

آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را 3 بار الک کنید و در آخر به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست بشه حالا داخل قالب ها رو کپسول کاغذی قرار بدید .


مرحله چهارم

کپسول ها را از مواد شکلاتی پر کنید بعد از مواد نارگیلی روی مواد شکلاتی بریزید سپس تارت ها رو داخل فر به مدت 50 تا 60 دقیقه با دمای 170 درجه قرار بدید تا رویه نارگیلی طلایی بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.