طرز تهیه شیرینی پای نارگیل شکلاتی عالی به روش بازاری
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک پای خوشمزه با رویه نارگیل رو آوردیم که هم میتونید به صورت تک نفره و هم به صورت بزرگ درست کنید آموزش امروز طرز تهیه شیرینی پای نارگیل شکلاتی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه پای نارگیلی شکلاتی
مواد لازم برای قسمت نارگیلی
⫸ پودر نارگیل 130 گرم
⫸ پودر قند 220 گرم
⫸ سفیده تخم مرغ 3 عدد
⫸ روغن مایع 120 گرم
مواد لازم برای کیک کاکائویی
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شکر 110 گرم
⫸ روغن مایع 70 گرم
⫸ شیر 170 گرم
⫸ آرد 200 گرم
⫸ پودر کاکائو 30 گرم
⫸ بکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پای سیب خانگی تک نفره به روش قنادی
مرحله اول
مرحله چهارم
کپسول ها را از مواد شکلاتی پر کنید بعد از مواد نارگیلی روی مواد شکلاتی بریزید سپس تارت ها رو داخل فر به مدت 50 تا 60 دقیقه با دمای 170 درجه قرار بدید تا رویه نارگیلی طلایی بشه ؛ نوش جان