طرز تهیه پای سیب خانگی تک نفره به روش قنادی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پای سیب است به راحتی میتونید اون رو با کمترین و در دسترس ترین مواد داخل خونه درست کنید و همراه با انواع نوشیدنی میل کنید .
پای که از آن با نام تارت نیز نام میبرند از انواع شیرینی هاست که با خمیری دست ساز تهیه شده و داخل آن با میوه پر میشود ؛ اصالت این دسر جذاب متعلق به انگلستان است که در حال حاضر در سراسر جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است .
با ما همراه باشید.
طرز تهیه پای سیب خانگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد قنادی 1 و 1/4 لیوان
⫸ تخم مرغ🥚 4 عدد
⫸ شکر 170 گرم
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ آرد یا نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
⫸ عسل🍯 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 80 گرم
⫸ کره 100 گرم
⫸ شیر🥛 1/4 پیمانه
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ سیب🍎 2 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پای آناناس ساده و مجلسی
مرحله اول
مرحله اول دو عدد سیب🍎 رو بشورید و پوست بگیرید و دونه های سیب را با یک چاقو بیرون بیارید و به صورت حلقه ای آن را برش بزنید و بعد آنها را داخل ظرفی بچینید و روی آنها پودر دارچین و شکر بریزید تا طعم بهتری داشته باشد.
مرحله دوم
به 200 گرم آرد قنادی یک قاشق غذاخوری🥄 نشاسته ذرت و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید.
مرحله سوم
داخل ظرف دیگر 100 گرم کره نرم شده بریزید و به آن 80 گرم روغن مایع و 170 گرم شکر اضافه کنید و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا سبک و روشن بشه.
مرحله چهارم
4 عدد تخم مرغ🥚 رو داخل ظرف بشکنید و دونه دونه به کره اضافه کنید و هر تخم مرغ🥚 رو به مدت یک دقیقه هم بزنید و بین کار حتماً دور ظرف را دورگیری کنید تا مواد یکدست مخلوط بشه و پای شما بوی تخم مرغ نگیرد .
مرحله پنجم
همزمان با تخم مرغ🥚 آخر یک چهارم قاشق چای خوری وانیل به کره اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید ؛ حالا یک قاشق غذاخوری عسل🍯 و یک چهارم پیمانه شیر🥛 اضافه کنید و در حد مخلوط شدن و آنها را هم بزنید
مرحله ششم
مواد خشک رو در سه مرحله با الک اضافه کنید و خیلی آروم به صورت دورانی و آن را مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه.
مرحله هفتم
داخل قالب های مخصوص پای کپسول کاغذی بزارید ، یک مقدار از موارد را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید روی آن یک حلقه سیب بزارید و دوباره روی آن از مواد پای بریزید .
مرحله هشتم
سینی فر و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد🔥 که آن را از قبل گرم کردید به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا پای سیب ها خوب بپزه ، بعد از این مدت سینی را از داخل فر بیرون بیارید و وقتی که پای ها خنک شد دور آن را با چاقو🔪 جدا کنید و آن رو از قالب بیرون بیارید ؛ نوش جان