طرز تهیه پای سیب خانگی تک نفره به روش قنادی

طرز تهیه پای سیب خانگی تک نفره به روش قنادیسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پای سیب است به راحتی میتونید اون رو با کمترین و در دسترس ترین مواد داخل خونه درست کنید و همراه با انواع نوشیدنی میل کنید .
پای که از آن با نام تارت نیز نام میبرند از انواع شیرینی هاست که با خمیری دست ساز تهیه شده و داخل آن با میوه پر میشود ؛ اصالت این دسر جذاب متعلق به انگلستان است که در حال حاضر در سراسر جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است .
با ما همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه پای سیب خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد قنادی 1 و 1/4 لیوان

تخم مرغ🥚 4 عدد

شکر 170 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

آرد یا نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

عسل🍯 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 80 گرم

کره 100 گرم

شیر🥛 1/4 پیمانه

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

سیب🍎 2 عدد


مرحله اول

مرحله اول دو عدد سیب🍎 رو بشورید و پوست بگیرید و دونه های سیب را با یک چاقو بیرون بیارید و به صورت حلقه ای آن را برش بزنید و بعد آنها را داخل ظرفی بچینید و روی آنها پودر دارچین و شکر بریزید تا طعم بهتری داشته باشد.


مرحله دوم

به 200 گرم آرد قنادی یک قاشق غذاخوری🥄 نشاسته ذرت و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید.


مرحله سوم

داخل ظرف دیگر 100 گرم کره نرم شده بریزید و به آن 80 گرم روغن مایع و 170 گرم شکر اضافه کنید و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا سبک و روشن بشه.


مرحله چهارم

4 عدد تخم مرغ🥚 رو داخل ظرف بشکنید و دونه دونه به کره اضافه کنید و هر تخم مرغ🥚 رو به مدت یک دقیقه هم بزنید و بین کار حتماً دور ظرف را دورگیری کنید تا مواد یکدست مخلوط بشه و پای شما بوی تخم مرغ نگیرد .


مرحله پنجم

همزمان با تخم مرغ🥚 آخر یک چهارم قاشق چای خوری وانیل به کره اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید ؛ حالا یک قاشق غذاخوری عسل🍯 و یک چهارم پیمانه شیر🥛 اضافه کنید و در حد مخلوط شدن و آنها را هم بزنید


مرحله ششم

مواد خشک رو در سه مرحله با الک اضافه کنید و خیلی آروم به صورت دورانی و آن را مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه.


مرحله هفتم

داخل قالب های مخصوص پای کپسول کاغذی بزارید ، یک مقدار از موارد را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید روی آن یک حلقه سیب بزارید و دوباره روی آن از مواد پای بریزید .


مرحله هشتم

سینی فر و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد🔥 که آن را از قبل گرم کردید به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا پای سیب ها خوب بپزه ، بعد از این مدت سینی را از داخل فر بیرون بیارید و وقتی که پای ها خنک شد دور آن را با چاقو🔪 جدا کنید و آن رو از قالب بیرون بیارید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.