طرز تهیه قطاب گردویی با گلاب و دارچین خانگی و ترد

طرز تهیه قطاب گردویی با گلاب و دارچین خانگی و ترد

سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز یک شیرینی خوشمزه ایرانی به اسم قطاب گردویی هست . اگر شما هم دوست دارید این شیرینی لطیف و لذیذ رو درست کنید پس با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 16 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه قطاب گردویی

مواد لازم برای 4 نفر

زرده 2 عدد

روغن جامد 1/3 پیمانه یا 100 گرم کره

ماست1/2 پیمانه

آرد قنادی به مقدار لازم

شکر2  قاشق غذاخوری

دارچین به مقدار لازم

پودرقند نصف لیوان

گردو پودر شده نصف لیوان

دارچین و هل 1 قاشق چایخوری

گلاب یا آب 1 تا 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک دوم پیمان ماست به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم پیمانه کره یا روغن جامد و دو عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را داخل ظرف بریزید و با قاشق و آنها را با هم مخلوط کنید.


مرحله دوم

بعد به مقدار لازم آرد قنادی را به مواد کم کم اضافه کنید و و هر بار حسابی مخلوط کنید تا خمیر منسجم بشه بعد چند دقیقه خمیر را ورز بدید تا وقتی که خمیر یکدست و نرم و لطیف بشه بد روی خمیر را بپوشانید و بذارید یک ساعت استراحت کنه.


مرحله سوم

برای درست کردن مواد میانی نصب وی مان پودر قند به همراه نصف لیوان گرد پول شده و یک قاشق چای خوری پودر دارچین و مقداری پودر هل را با هم مخلوط کنید و در آخر به آن کمی گلاب یا آب اضافه کنید تا حالت خمیری بگیره و منسجم بشه.


مرحله چهارم

حالا سطح کار و آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه روی آن پهن کنید تا خمیر نازک بشه بعد با یک کاتر گرد خمیر را برش بزنید و بعد مقداری از مواد میانی داخل آن بگذارید و آن را به صورت بقچه ای بپیچید و آن را به صورت گرد در بیارید.


مرحله پنجم

حالا کف سینی فر کاغذ روغنی بزارید و شیرینی ها را با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی بچینید. بعد شیرینی فر و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.