طرز تهیه ردولوت کیک کافی شاپی ویژه شب یلدا
سلام به شما همراهان سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون طرز تهیه کیک ردولوت🍰 آوردم.این کیک گزینه زیبا و مناسبی واسه یلداتون هم هست که با دستای هنرمندتون دیزاین بشه و یلداتون و زیباتر کنه.با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد 2 و نیم پیمانه
⫸ شکر 1 ونیم پیمانه
⫸ تخم مرغ 🥚 2 عدد
⫸ باتر میلک 🥚 1 پیمانه
⫸ روغن 3/4 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 1 ونیم قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 🍫 1 قاشق غذاخوری
⫸ وانیل 1/3 قاشق چایخوری
⫸ سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
⫸ رنگ خوراکی قرمز 2 قاشق غذاخوری یا به میزان دلخواه
مواد لازم لایه پنیری :
⫸ خامه قنادی 200 گرم
⫸ پنیر خامه ای ماسکارپونه یا ویلی 200 گرم
مرحله اول
💥 باترمیلک :
یک پیمانه شیر پر چرب🥛 رو از یخچال بیرون میذاریم تا به دمای اتاق برسه، بهش یک قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋 اضافه میکنیم و 10 دقیقه کنار میذاریم تا آماده بشه.
مرحله دوم
ابتدا فر رو روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.🔥
آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو 🍫 رو سه بار الک میکنیم و کنار میذاریم. تخم مرغ🥚، شکر و وانیل رو با همزن حدود 7 دقیقه میزنیم تا کشدار بشه و بعد بهش روغن و باترمیلک 🧈 رو اضافه میکنیم و میزنیم تا مخلوطمون یکدست بشه. حالا رنگ خوراکی رو کم کم اضافه میکنیم تا به رنگ دلخواه برسیم. سرکه رو هم اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا ترکیب آرد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک یا قاشق 🥄 آروم هم میزنیم تا خمیر يکدست بشه. خمیر رو توی قالب چرب شده ریخته و حدود 40 دقیقه توی فر گرم شده میپزیم.
مرحله چهارم
خامه و پنیر رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره🥣، حالا کیک رو از وسط نصف کرده و با مواد خامه ای تزئین میکنیم.🍰