طرز تهیه رولت هندوانه ای یلدایی بدون فر با بافت عالی

طرز تهیه رولت هندوانه ای یلدایی بدون فر با بافت عالیسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک رولت خوشمزه مخصوص شب یلدا رو آوردیم که یک گزینه عالی برای این شب زیباست . برای پخت این رولت نیازی به فر ندارید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه رولت هندوانه ای یلدایی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

تخم مرغ🥚 3 عدد

آرد 3/4 لیوان

شکر 1/3 لیوان

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

گلاب🌸 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا کف ماهیتابه رژیمی را کاغذ روغنی قرار بدید بعد روی کاغذ را با کمی روغن چرب کنید ماهیتابه را روی حرارت کم قرار بدید تا گرم بشه حالا 3 عدد تخم مرغ🥚 را داخل یک ظرف بشکنید و به آن وانیل و شکر را اضافه کنید سپس با دور تند همزن مواد رو بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه اواسط کار حتماً ظرف را دورگیری کنید و مجددا هم بزنید.


مرحله دوم

روغن و گلاب رو به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و این مخلوط رو 3 بار الک کنید و داخل مواد بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های آرد باز بشه و مواد کیک صاف و یکدست بشه.


مرحله سوم

مواد کیک را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها رنگ قرمز خوراکی و به یکی از قسمت ها رنگ سبز خوراکی بزنید و با هم مخلوط کنید چند قاشق از قسمت سبز رنگ بردارید و به آن مجدداً رنگ سبز اضافه کنید تا یک رنگ سبز پررنگ به دست بیاد.


مرحله چهارم

مواد کیک رو از دو طرف به صورت همزمان داخل ماهیتابه بریزید سطح آن را صاف کنید و با رنگ سبز پررنگ خط های هندوانه را روی سر سبز کمرنگ ایجاد کنید بعد در ماهیتابه را ببندید و به مدت 15 دقیقه اجازه بدید تا کیک بپزه.


مرحله پنجم

بعد کیک رو از داخل ماهیتابه خارج کنید روی یک کاغذ روغنی برگردانید و کاغذ روغنی را از روی کیک جدا کنید و به کمک کاغذ روغنی کیک را از قسمت قرمز رول کنید رول را بین یک دستمال مرطوب قرار دهید و به مدت 1 ساعت داخل فریزر بذارید بمونه تا کاملا خنک بشه.


مرحله ششم

در این فاصله خامه قنادی را بیرون قرار بدید تا آب بشه وقتی کاملا آب شد با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیره حالا کیک را از داخل فریزر بیرون بیارید و خامه را روی کیک بریزید و با لیسک پخش کنید بعد مجدداً کیک را از قسمت قرمز رول کنید سپس کیک رو بین کاغذ روغنی بپیچید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کی خودش رو بگیره بعد آن را از داخل یخچال بیرون بیارید و به اندازه دلخواه برش بزنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.