طرز تهیه شربت بار شفاف و خانگی با تمام نکات

طرز تهیه شربت بار شفاف و خانگی با تمام نکاتسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه شربت بار رو آوردیم. یک شربت خیلی کاربردی و خوشمزه که به راحتی درست میشه. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 25 دقیقه

طرز تهیه شربت بار با تمام نکات

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شکر 2 لیوان

⫸ آب ۱ لیوان

 جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری

 گلوکز 2 قاشق غذاخوری

 زعفران دم کرده  2 قاشق غذاخوری

 گلاب نصف لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این شربت بار ابتدا دو لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و به آن یک لیوان آب اضافه کنید تا وقتی که شکر کاملا حل بشه.


مرحله دوم

وقتی که شکر و آب داخل قابلمه هستند اونها رو اصلاً هم نزنید فقط با لیسک کمی داری گیری کامل تا وقتی که شکر کاملا آب بشه اگر می خواستید که هم بزنید فقط قابلمه رو تکون بدید.


مرحله سوم

وقتی که شکر کاملا آب شد آب کمی به جوش اومد به آن یک چهارم قاشق چای خوری جوهر لیمو و ۲ قاشق غذاخوری گلوکز دو قاشق غذاخوری زعفران و نصف لیوان گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که شربت به غلظت عسل برسه.


مرحله چهارم

بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه یک مقدار از شربت را داخل ظرف بریزید و اجازه بدید تا به مدت سه دقیقه داخل فریزر بمونه بعد آن را بیرون بیارید اگر غلظت شربت مانند عسل بود شربت بار حاضر هست و اگر غیر از این بود دوباره بزارید روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ تر بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.