طرز تهیه شیرین عسل خانگی ساده و خوشمزه
سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه شیرین عسل 🎂 هست اگر میخواید داخل خونه این خوراکی خوشمزه که خیلی مفید هست و یادآور خاطرات بچگی هست رو درست کنید،با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پودر ژله با طعم دلخواه 1 بسته
⫸ شکر 1 قاشق غذا خوری
⫸ آب جوش نصف لیوان
⫸ بیسکوییت ساقه طلایی 🍪 2 بسته
⫸ روغن مایع 2_3 قاشق غذا خوری
⫸ شکلات تخته ای🍫 200 گرم
مرحله اول
پودر ژله رو با آب جوش و شکر روی بخار کتری بذارین تا با حرارت غیر مستقیم همه ذرات ژله و شکر حل شه🥣. بلافاصله شروع کنید با همزن حدود 10 دقیقه بزنید تا پف کنه و حجیم شه.
مرحله دوم
بریزین توی قیف و بعد روی بیسکوییت 🍪 بریزین، (سریع این کار رو انجام بدین چون بمونه سفت میشه و نمیتونین بریزین روی بیسکوییت ها) ، یه بیسکوییت دیگه بذارین روش و بذارین نیم ساعت تو یخچال.
مرحله سوم
شکلات 🍫 رو به همراه روغن بذارین روی بخار کتری تا ذوب شه، از داغی که افتاد و ولرم شد بیسکوییت ها رو بزنین داخلش و بذارین روی کاغذ روغنی. یه ساعت بذارین تو یخچال تا شکلات کامل سفت بشه.