طرز تهیه شیرین عسل خانگی ساده و خوشمزه

طرز تهیه شیرین عسل خانگی ساده و خوشمزهسلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه شیرین عسل 🎂 هست اگر میخواید داخل خونه این خوراکی خوشمزه که خیلی مفید هست و یادآور خاطرات بچگی هست رو درست کنید،با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 40
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

پودر ژله با طعم دلخواه 1 بسته

شکر 1 قاشق غذا خوری

آب جوش نصف لیوان

بیسکوییت ساقه طلایی 🍪 2 بسته

روغن مایع 2_3 قاشق غذا خوری

شکلات تخته ای🍫 200 گرم


مرحله اول

پودر ژله رو با آب جوش و شکر روی بخار کتری بذارین تا با حرارت غیر مستقیم همه ذرات ژله و شکر حل شه🥣. بلافاصله شروع کنید با همزن حدود 10 دقیقه بزنید تا پف کنه و حجیم شه.


مرحله دوم

بریزین توی قیف و بعد روی بیسکوییت 🍪 بریزین، (سریع این کار رو انجام بدین چون بمونه سفت میشه و نمیتونین بریزین روی بیسکوییت ها) ، یه بیسکوییت دیگه بذارین روش و بذارین نیم ساعت تو یخچال.


مرحله سوم

شکلات 🍫 رو به همراه روغن بذارین روی بخار کتری تا ذوب شه، از داغی که افتاد و ولرم شد بیسکوییت ها رو بزنین داخلش و بذارین روی کاغذ روغنی. یه ساعت بذارین تو یخچال تا شکلات کامل سفت بشه.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.