طرز تهیه شیرینی آجیلی با طعم عالی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی آجیلی با طعم عالی مخصوص عید نوروزمخاطبین و کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه مخصوص روزهای عید رو آوردیم به اسم شیرینی آجیلی .
شیرینی آجیلی یکی از انواع شیرینی های معروف برای عید نوروز است که میتوان هم در عید نوروز و هم در پذیرایی مهمانی های مختلف از آن استفاده کرد ، این شیرینی با ظاهری جذاب یک گزینه عالی برای درخشیدن در مهمانی هاست .
برای یادگیری راحت و مرحله به مرحله این شیرینی لذیذ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه شیرینی آجیلی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

⫸ کره 250 گرم

⫸ روغن مایع نصف لیوان

 نشاسته ذرت 1 لیوان

 پودر شکر 1 لیوان

 مغز گردو یا فندق 1 لیوان

 آرد سفید 1/5 لیوان

 وانیل 5 گرم

 بیکینگ پودر 5 گرم

 سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا آرد را داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که خیلی کم ، رنگ اون تغییر کنه و بوی خامی آن گرفته بشه سپس گردو یا فندق یا هر مغزیجاتی که دارید و خرد کردید رو به آرد اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه آنها را تفت بدید و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود .


مرحله دوم

داخل یک کاسه 250 گرم کره را بریزید سپس به آن پودر شکر ، پودر نشاسته ذرت ، وانیل ، روغن مایع و سرکه انگور را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا وقتی که مواد کاملاً مخلوط و یکدست بشه وقتی که مواد کاملاً یکدست شد مخلوط آرد و آجیل رو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط بشن و یک خمیر منسجم به دست بیارید .


مرحله سوم

خمیر را روی سطح کار قرار بدید و با وردنه خوب اون رو باز کنید کاترها را ابتدا داخل نشاسته ذرت بزنید و بعد به کمک آن خمیر رو برش بزنید سپس داخل سینی فر قرار بدید .


مرحله چهارم

شیرینی ها را داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه گرم کردید قرار دهید تا وقتی که زیر شیرینی ها طلایی بشه بعد از اینکه شیرینی ها پخت آنها را از داخل فر بیرون بیارید و با کمک شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.