طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و ترد بدون فر به روش بازاری
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خشک و خوشمزه رو آوردیم که میتونید برای روزهای عید درست کنید و میل کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه شیرینی بهشتی هست .
شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی یکی از محبوب ترین شیرینی های سنتی ایرانی است ، این شیرینی با دستورالعمل راحت مناسب تهیه در منزل می باشد و یک گزینه عالی برای پذیرایی عید نوروز است ، این شیرینی جذاب را میتوان در دو طعم وانیلی و کاکائویی تهیه کرد .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ روغن صاف قنادی 200 گرم
⫸ پودر شکر 200 گرم
⫸ آرد سفید 400 گرم
⫸ روغن مایع 50 گرم
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی بورفی شیری هندی راحت و فوری
مرحله اول
ابتدا 200 گرم روغن صاف قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 200 گرم پودر قند ، وانیل و پودر هل را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا پوک و کرم رنگ بشه بعد با الک آرد سفید رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که بافت شیرینی به صورت خورده نان دربیاد .
مرحله دوم
در صورتی که بدون ماسوره و با دست میخواهید شیرینی ها را فرم بدید روغن مایع را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا وقتی که خمیر یک بافت منسجم داشته باشه حالا از خمیر به اندازه 1 قاشق غذاخوری بردارید و داخل دستتون گرد کنید بعد با فشار دست کمی اون رو صاف کنید و طرح دلخواهتون رو روی اون بزنید .
ولی در صورتی که میخواهید از ماسوره و قیف استفاده کنید تا جایی روغن را اضافه کنید که نرم و مناسب استفاده از ماسوره باشد .
مرحله سوم
برای درست کردن طعم وانیلی نیمی از خمیر رو داخل داخل قیف پلاستیکی بریزید و داخل ماهیتابه ای که از قبل گذاشتید روی حرارت و داغ شده ماسوره بزنید بعد در ماهیتابه رو ببندید تا وقتی که شیرینی ها بپزه .
مرحله چهارم
برای درست کردن قسمت شکلاتی به باقی مواد 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو رو به همراه 2 قاشق روغن رو اضافه کنید و داخل قیف بریزید و داخل ماهیتابه ماسوره بزنید.
مرحله پنجم
وقتی که کف شیرینی ها طلایی شد شیرینی ها آمادست ، بعد از پخت حتما اجازه دهید تا شیرینی ها کاملا سرد بشه بعد از داخل ماهیتابه بیرون بیارید ؛ نوش جان