طرز تهیه شیرینی بورفی شیری هندی راحت و فوری

طرز تهیه شیرینی بورفی شیری هندی راحت و فوریسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه به اسم شیرینی بورفی با طعم شیر هست.
شیرینی بورفی یک شیرینی محبوب هندی بر پایه شیر است که طرفداران زیادی داشته و به راحتی تهیه و سرو میشود .
با این آموزش میتونید خیلی سریع یک شیرینی خوشمزه هندی درست کنید با ما همراه باشید.

درجه سختی: 2/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه شیرینی بورفی شیری هندی

مواد لازم برای 4 نفر

کره 1/4 پیمانه

شیر🥛 3/4 پیمانه

شکر 1/2 پیمانه

پودر شیر خشک 2 و 1/2 پیمانه

پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

کنجد و گردو مقداری برای تزئین


مرحله اول

در مرحله اول 1/4 پیمانه کره به همراه 3/4 پیمانه شیر🥛 را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا جایی که کره کاملا آب بشه.


مرحله دوم

وقتی که کره کاملا آب شد 2 و 1/2 پیمانه پودر شیر خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه ، به مواد 1/2 پیمانه شکر اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که شکر آب شود .


مرحله سوم

در این مرحله وقتی که مواد یکدست شد 1/4 قاشق چای خوری پودر دارچین و 1/2 قاشق چایخوری پودر هل به مواد اضافه کنید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا مواد مثل حلوا جمع شود .


مرحله چهارم

وقتی که مواد منسجم شد زیر حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک بشه حالا کف قالب سیلیکونی را چرب کنید و داخل آن کمی کنجد و گردو بریزید بعد از مواد توی قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید .


مرحله پنجم
قالب رو به مدت 8 ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد از 8 ساعت به راحتی از قالب جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون بچینید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.