طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی بسیار خوشمزهسلام همراهان عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز آموزش پخت شیرینی دانمارکی🍪 رو داریم برای تهیه این شیرینی خوشمزه خمیر مایه خشک یک قاشق🥄 غذاخوری، شکر یک قاشق غذاخوری🥄، شیر🥛 ولرم نصف پیمانه اینا رو با هم ترکیب کن و درشو بزار . یک ربع زمان بده تا پف کنه حالا بریم تا ادامه اموزش رو داشته باشیم.

درجه سختی: 9/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

 

مواد لازم برای خمیر

آرد قنادی 3 پیمانه

شکر 1/3 پیمانه

تخم مرغ 🥚 1 عدد کامل 1 عدد سفیده (زرده رو برای رومال استفاده میکنیم)

مخلوط کره 🧈و روغن نصف پیمانه

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

نمک🧂 1 پنس

وانیل نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

همه مواد رو با هم ترکیب کن به جز آرد، بعد خمیر مایه عمل اومده رو بریز و در اخر ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه کن و بعد با دست ورز بده تا خمیر جمع بشه.


مرحله دوم

روی سطح کار کمی ارد بریز حدود یک ربع خمیر رو ورز بده تا لطیف و یکدست بشه و توی ظرف چرب شده یک ساعت و نیم استراحت بده تا پف کنه.


مواد لازم برای کرمفیل

شیر 🥛 1 پیمانه

شکر 1/3 پیمانه

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

گلاب 1 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری


مرحله سوم

همه مواد جز وانیل رو با هم ترکیب کن بزار رو حرارت تا غلیظ بشه اخرای کار وانیل رو اضافه کن و شعله رو خاموش کن و برار کرم از داغی بیفته و بعد بریزش توی قیف یکبار مصرف و کنار بزار


مرحله پنجم

خمیر که عمل اومد :
روی سطح کار اردپاشی کن و خمیر رو باز کن و با کاتر🔪 به شکل یک مستطیل برش بزن مطابق کلیپ از مواد کرمفیل روی خمیر بریز و دو طرف خمیر رو با دست به هم دوخت کن به طوریکه حین پخت کرمفیل بیرون نریزه ،


مرحله ششم

در نهایت به سایز دلخواه برش بزن و روی سینی فر که کاغذ روغنی چرب شده انداختیم بچین و با زرده و کمی زعفران روی شیرینی ها🧁 رو رومال بزن، کمی کنجد بپاش و بزار توی فر از گرم قبل شده،در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بزار بپزه. اگر دوست داشتی روش خیلی طلایی بشه پنج دقیقه هم گریل رو روشن کن ،وقتی از فر بیرون اوردین میتونین با عسل 🍯 رقیق شده یا شریت بار رومال بزنید و نوش جان کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.