طرز تهیه شیرینی قیطونی یا غلتونک خوشمزه مناسب عید نوروز
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه بدون تخم مرغ رو آوردیم به اسم شیرینی قیطونی به این شیرینی غلتکی هم میگن ، این شیرینی خیلی ساده رو میتونید به راحتی با کمترین دردسر درست کنید و در اعیاد و مناسبت ها باهاش پذیرایی کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی قیطونی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ آرد برنج 55 گرم
⫸ روغن جامد 150 گرم
⫸ پودر قند 150 گرم
⫸ آرد شیرینی پزی تقریبا 200 گرم
⫸ نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
⫸ آرد نخودچی 35 گرم
⫸ هل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 1/5 پیمانه
⫸ گلاب 1/3 پیمانه
⫸ پودر نارگیل ، پسته و کنجد خام به دلخواه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترافل نارگیلی با شیر عسلی ساده و مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی ساده ابتدا 150 گرم روغن جامد را داخل ظرف بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه .
مرحله دوم
وقتی که روغن جامد کاملا کرم رنگ شد به آن 150 گرم پودر قند و یک چهارم قاشق چایخوری هل اضافه کنید و مجدد با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که مواد کاملاً با هم مخلوط بشن .
مرحله سوم
در این مرحله 55 گرم آرد برنج 35 گرم آرد نخودچی و 200 گرم آرد شیرینی پزی را با هم مخلوط کنید و یک بار آن را الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و مجددا با همزن برقی اون رو هم بزنید .
مرحله چهارم
وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شدند نمک🧂 و روغن مایع را اضافه کنید و مجدداً همه مواد رو با هم هم بزنید تا وقتی که یک خمیر نرم و لطیف به دست بیارید .
مرحله پنجم
بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدن و یک خمیر خوب به دست آمد به اندازه یک گردو کوچک از مواد بردارید و کف دستتون اون رو گرد کنید ، خمیرهایی که گرد کردید رو داخل گلاب بغلتونید بعد داخل هر مغزی که دوست دارید اون رو بغلتونید .
مرحله ششم
وقتی که همه خمیر را حاضر کردید آنها را کف سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه گرم کردید قرار بدید تا به مدت 150الی 10 دقیقه کاملا مغز پخت بشه ؛ نوش جان