طرز تهیه شیرینی قتلمه مازندرانی برای افطار ماه رمضان

طرز تهیه شیرینی قتلمه مازندرانی برای افطار ماه رمضانمخاطبین محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه از شمال کشورمون شهر مازندران رو آوردیم رو که طعم خیلی متفاوتی داره ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی قتلمه مازندرانی هست .
شیرینی یا نان قتلمه مازندرانی یکی از انواع نان های سنتی خطه شمال کشور است که در شهرهای مختلف به روش مختلف تهیه میشود این نان یا شیرینی یک گزینه عالی برای سرو کنار فرنی در وعده افطار ماه مبارک رمضان است .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه شیرینی قتلمه مازندرانی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر 1 لیوان

⫸ شکر 1/5 قاشق چایخوری

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ خمیر مایه 1/5 قاشق غذاخوری

⫸ آرد 150 گرم


مرحله اول

ابتدا 1 لیوان شیر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آن شکر ، تخم مرغ ، خمیر مایه و 2 قاشق از آرد را اضافه کنید و تمام این مواد رو باهم مخلوط کنید هم بزنید تا وقتی که تمام آرد حل شود .


مرحله دوم

وقتی که تمام آرد حل شد باقی آرد را اضافه کنید تا وقتی که مواد به غلظت فرنی برسه بعد از اینکه به غلظت رسید 1 قاشق چای خوری زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت تا 1/5 ساعت به آن استراحت بدید تا وقتی که خمیر به عمل بیاد .


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که داغ شد با یک ملاقه مقداری از مواد بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا مواد سرخ بشه وقتی که یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.