طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و ترکدار

سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و ترکدار اگر دوست دارید یه شیرینی کشمشی درست کنید که دقیقا مشابه شیرینیای قنادی باشه و با همون بافتی که بیرونش بیسکویتی و داخلش نرم با کشمش های مابینش با با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 1 عدد

2/3 پیمانه پودر قند

وانیل نوک قاشق چایخوری

روغن مایع 1/3 پیمانه

1پیمانه آرد،سرپر

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

کشمش نصف پیمانه


مرحله اول

تخم مرغ را با چنگال یا همزن دستی بزنید تا از لختگی دربیاید،پودر قند و وانیل را اضافه کنید و هم برنید.روغن را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید تا یکدست شود.


مرحله دوم

آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و فقط با قاشق مخلوط کنید اصلا با دست ورز ندهید چون باعث میشود شیرینی ما خشک شود.در آخر کشمش را بریزید.


مرحله سوم

دستتون رو چرب کنید واز مواد اندازه ی یک گردو بردارید و گرد کنید داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید.


مرحله چهارم

داخل فر از قبل گرم شده 160 درجه 15 دقیقه بگذارید. وقتی از فر خارج کردید بگذارید کامل خنک شود بعد جدا کنید.


داخل تابه بدون فر

داخل تابه کاغذ روغنی بندازید،با فاصله بچینید ،حتما روی اجاق،شعله پخش کن بزارید،دمکنی بگذارید و از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان لازم دارد تا کامل بپزد.


نکته

❌ کشمش ها درشت نباشه تا نترکه

❌ مواد نیاز به استراحت نداره

❌ مواد رو در هنگام پایپ پهن نکنین چون خودش داخل فر پهن میشه

❌ اگر بافت تردی میخواین تخم مرغ رو زیاد هم نزنید با مواد.

❌ کشمش بهتره شسته و خشک بشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.