طرز تهیه شیرینی لطیفه پفکی در فر و بدون فر

طرز تهیه شیرینی لطیفه پفکی در فر و بدون فرسلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه شیرینی🧁 لطیفه پفکی ساده و خوشمزه یه شیرینی خوشمزه که مطمعنا دوستش دارید امیدوارم از پخت این شیرینی لذت ببرید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

بدون فر

ارد قنادی 100 گرم حدودا 3/4 لیوان

نشاسته ذرت🌽 30 گرم حدود 3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

تخم مرغ🥚 4 عدد

شکر 100 گرم کمی کمتر از نصف لیوان

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

پودر قند برای الک کردن روی شیرینی مقداری


مرحله اول

زرده و سفیده تخم مرغ ها🍳 رو از هم جدا کنید دقت کنید ذره ای اززرده هاداخل سفیده تخم مرغ ها نشه وگرنه سفیده ها فرم نمیگیره.


مرحله دوم

نصف پودر قند با سفیده ها هم بزنید تا فرم بگیره بعد داخل یخچال قراربدین بعد وانیل به زرده ها🥚 اضافه کنید و باقی مونده پودر قند هم اضافه کنید و هم بزنید تا کشدار بشه.


مرحله سوم

بعدسفیده هاروبه زرده ها اضافه کنید هم بزنید تا با هم ترکیب بشن.


مرحله چهارم

بکینگ پودر وارد و نشاسته ذرت🌽 باهم ترکیب کنید و روی مواد الک کنید و به صورت دورانی و آهسته ترکیب کنید تاپف مواد نخوابه بعدهم روی کاغذ روغنی با فاصله پایپ کنید.


مواد لازم برای 4 نفر

با فر

آرد 50 گرم

تخم مرغ🥚 2 عدد

نشاسته ذرت 15 گرم

پودرقند 50 گرم

وانیل 1/8 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری


مرحله اول

زرده و سفیده تخم مرغ ها🍳 رو از هم جدا کنید دقت کنید ذره ای از زرده ها داخل سفیده تخم مرغ هانشه و گرنه سفیده ها فرم نمیگیره.


مرحله دوم

نصف پودرقندباسفیده هاهم بزنید تافرم بگیره بعدداخل یخچال قراربدین بعد وانیل به زرده هااضافه کنیدوباقی مونده پودرقند هم اضافه کنیدوهم بزنید تاکشداربشه.


مرحله سوم

بعدسفیده هاروبه زرده هااضافه کنید هم بزنید تاباهم ترکیب بشن.


مرحله چهارم

بکینگ پودر وارد و نشاسته ذرت باهم ترکیب کنید و روی مواد الک کنید و به صورت دورانی وآهسته ترکیب کنید تا پف مواد نخوابه بعدهم روی کاغذ روغنی بافاصله پایپ کنید و داخل فر🔥 از قبل گرم شده قراربدین .


درجه دستگاه ها

فر های برقی و توستر و سولاردم 170 درجه حدودا 8 الی 10 دقیقه.
فر های گازی 200 درجه حدودا 10 دقیقه.
یا توی تابه روی شعله پخش کن حدودا 20 دقیقه.
همه ی گزینه های بالا از 10 دقیقه قبل با همین دما گرم بشن حتی تابه.
برای فر گاز اول حرارت پایین بعد پخت چند دقیقه بالا رو روشن کنید روش خوشرنگ‌شه.
توستر و‌فرهای برقی هردو‌المنت باهم روشن اگه فن داره اونم روشن کنید.


نکته:

بهتره مواد رو دقیق وزن کنید تا نتیجه عالی باشه
موقع جدا کردن زرده و‌سفیده خیلی مراقب باشین از زرده چیزی توی سفیده نریزه وگرنه خوب فرم نمیگیره و حتما ظرف و پره های همزنتونو با اب جوش بشورید که چرب نباشه برای فرم دادن سفیده
موقع هم زدن زرده حتما حتما دور ظرفتونو دور گیری کنید که بوی زحم تخم مرغ نگیره
وقتی زرده و سفیده رو مخلوط میکنید یا وقتی ارد رو اضافه میکنید حتما با لیسک‌یا کفگیر بزرگ انجام بدید و ارومو دورانی باشه که پفش خراب نشه
اگه بعد اضافه کردن ارد دیدین خیلی شله و نمیتونین با قیف راحت روی کاغذ روغنی ماسوره بزنید میتونید ۱ ق ف ارد اضافه کنید ممکنه بخاطر بزرگ بودن تخم مرغ این مشکل پیش بیاد
نشاسته ذرت برای لطافت و ترد شدن روی شیرینی استفاده میشه بهتره حذف نکنید.

درفرمدت زمان پخت 10 دقیقه ودرجه حرارت 170
درتسترمدت زمان پخت 12 دقیقه‌ودرجه‌حرارت 150
درتابه مدت زمان پخت 15 دقیقه وحرارت خیلی‌کم

خواص و فواید:

✅ درفرمدت زمان پخت 10 دقیقه ودرجه حرارت 170
✅ درتسترمدت زمان پخت 12 دقیقه‌ودرجه‌حرارت 150
✅ درتابه مدت زمان پخت 15 دقیقه وحرارت خیلی‌کم

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.