طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر شکلاتی ساده و خانگی با طعمی بی نظیر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ کره 100 گرم
⫸ شیر عسلی 1/2 لیوان
⫸ مالتیزر 1 لیوان
⫸ بیسکویت شکلاتی 2 لیوان
⫸ مارس 4 عدد
⫸ شکلات تخته ای 1/4 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک انگلیسی شکلاتی مناسب عصرانه
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی انگلیسی خوشمزه ، کره به دمای محیط رسیده را داخل یک ظرف بریزید و به آن شیر عسلی اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا کره آب شود. بعد از آب شدن کره ، اون رو بلافاصله از روی حرارت بردارید و کنار بذارید.
مرحله سوم
مالتیزر و شکلات خرد شده را داخل یک کاسه بریزید ، به آن شکلات مارس رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. سپس مخلوط کره و شیر عسلی رو به همان صورت که داغ هست ، به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
با لیسک مواد رو خوب هم بزنید تا جایی که به خمیر نرم و لطیفی برسید. حالا داخل قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی قرار بدید ، بعد مایع شیرینی رو درون آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد قالب رو کنار بذارید.
مرحله پنجم
شکلات تختهای رو داخل یک کاسه بریزید ، روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار بدید و آن رو به روش بن ماری آب کنید. حالا شکلات آب شده رو روی مایع شیرینی داخل قالب بریزید و اون رو به صورت کامل روی مایع پخش کنید.
مرحله ششم
شیرینی رو با چاقو به اندازه دلخواهتون برش بزنید و روی آن شکلات مالتیزر بچینید. حالا قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا شیرینی سفت شود. بعد از این مدت اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً ترکیب کره و شیر عسلی رو به صورت داغ به ترکیب شکلات خرد شده و مالتیزر اضافه کنید.
◉ حتماً قبل از اینکه شیرینی رو داخل یخچال قرار بدید ، اون رو به اندازه دلخواهتون برش بزنید. زیرا بعد از اینکه از داخل یخچال بیرون بیاورید ، شیرینی سفت میشود.
◉ برای فیلینگ این شیرینی خوشمزه از هر چیزی که دوست دارید ، مانند پودر کاکائو ، شکلات سفید یا سس کارامل استفاده کنید.