طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی نرم و خوشمزه در فر

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی نرم و خوشمزه در فرآشپزان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه رو آوردیم که یک شیرینی مشهدی هست و عاشق طعم اون میشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی در فر هست .
شیرینی مربایی ، مشهدی یا شیرینی آلمانی یکی از محبوب ترین شیرینی های ایرانی است که مانند شیرینی قندی ، شیرینی چنگالی و… برای عید نوروز تهیه و سرو میشود ؛ این شیرینی با بافت بسیار نرم و مربای ترکیب شده با شیرینی بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

 طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی در فر

مواد لازم برای 3 الی 6 نفر

⫸ آرد 600 گرم

⫸ روغن جامد ( روغن نیمه جامد استفاده نکنید ) 300 گرم

⫸ پودر هل یا وانیل نصف قاشق چایخوری

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ شیر 60 گرم

⫸ پودر قند 100 گرم

⫸ عسل یا شربت بار 60 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی های خوشمزه پودر قند رو داخل یک ظرف بریزید و به آن روغن رو اضافه کنید و حدود 4 الی 5 دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه سپس عسل یا شربت بار را به آن اضافه کنید و با همزن برقی 1 الی 2 دقیقه هم بزنید .


مرحله دوم

1 عدد تخم مرغ را به همراه هل یا وانیل اضافه کنید و آنها را هم در حد مخلوط شدن هم بزنید و شیر را اضافه کنید و آن را هم در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس آرد رو به مواد اضافه کنید و با لیسک اون رو کاملا به خورد مواد بدید .


مرحله سوم

خمیر شیرینی رو ورز ندید چون که به روغن میفته اگه لیسک ندارید می تونید با نوک انگشت مخلوط کنید حالا مواد رو داخل کیسه فریزر قرار بدید به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید .


مرحله چهارم

بعد از این مدت آن را از داخل کیسه فریزر بیرون بیارید و با کمک وردنه اون رو باز کرده و بعد با کاترهای دلخواهتون خمیر را کاتر بزنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر شیرینی را داخل سینی فر بچینید و بعد آن را داخل فر با دمای 170 درجه قرار بدید تا وقتی که زیر آن طلایی بشه و بپزد .


مرحله پنجم

بعد از اینکه شیرینی ها پخت از داخل فر بیرون بیاید و اجازه بدید خنک بشه وقتی که شیرینی ها خنک شد آنها را از داخل سینی بیرون بیارید و روی یکی از شیرینی ها مارمالاد ، مربا ، بریلو یا کرمفیل بریزید و شیرینی دوم رو روی اون قرار بدید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 خمیر را ورز ندید زیرا اگر به روغن بیوفتد شیرینی خشک میشود .

📌 حتما از روغن کاملا جامد استفاده کنید .

📌 اگر میخواهید شیرینی را طولانی مدت نگه دارید بدون مربا در ظرف دردار قرار دهید و برای ربار استفاده از مربا استفاده کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.