طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی خانگی با خمیر هزارلا

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی خانگی با خمیر هزارلادوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون اسم اون رو شنیدید و اون رو امتحان کردید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی با خمیر هزارلا هست ، با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

خامه قنادی 500 گرم

خمیر هزارلا 2 بسته

پودر کاکائو 2 الی 3 قاشق غذاخوری

پودر وانیل نصف قاشق چایخوری

قهوه فوری 1 قاشق چایخوری

مغز پسته 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تاپینگ

پودر قند 2 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول خمیر هزارلا رو داخل سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید و آن را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید حالا فر را 10 دقیقه گرم کنید و خمیر را به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه داخل فر قرار بدید و 3 دقیقه آخر شعله بالا رو روشن کنید تا روی اون کمی برشته شود .


مرحله دوم

بخمیر هزارلا را از داخل فر بیرون بیارید و اجازه دهید تا خنک بشه وقتی که خنک شد آن را از وسط نصف کنید و روی آن را بتراشید حالا قسمت های تراشیده شده رو با دست کاملا پودر کنید .


مرحله سوم

برای درست کردن خمیر شیرینی خامه قنادی را داخل یک ظرف بریزید و به آن وانیل اضافه کنید بعد آن را به مدت 5 الی 7 دقیقه خوب هم بزنید تا فرم بگیره بعد به آن پودر کاکائو و پودر قهوه را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید .


مرحله چهارم

3 عدد خمیر رو روی سطح کار قرار بدید بعد روی اونها رو خامه بزنید و آنها را روی هم بچینید و روی لایه آخر خمیر هزارلا پودر شده رو بریزید بعد روی اون 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو و 2 قاشق چای خوری پودر قند رو الک کنید در آخر روی آن مغز پسته بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.