طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

سلام همراهان عزیز به سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه شیرینی نخودچی که مخصوص عید هست از این دستور پپخت استفاده کنید خیلی طعم خوبی داره این شیرینی حتما امتحان کنید و برای دوستانتون بفرستید با من همراه باشید.

درجه سختی: 2.5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 0 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد نخودچی 200 گرم

آرد 2/3 قاشق غذاخوری

روغن جامد یا صاف قنادی 120 گرم

پودر قند 100 گرم

هل آسیاب شده 1/2 قاشق چایی خوری

زعفران دم کرده 1 قاشق چایی خوری

گلاب و عسل 1/2 قاشق چایی خوری مخلوط کرده

پودر پسته


مرحله اول

کره را با پودر قند که الک کرده با لیسک مخلوط کرده بعد 5 دقیقه با همزن مخلوط میکنیم.


مرحله دوم

2 قاشق غذاخوری از آرد نخود چی برداشته و آرد سفید اضافه میکنیم و الک میکنیم .پودر هل افزوده و با لیسک اول هم میزنیم بعد با همزن 5 دقیقه با دور تند هم میزنیم.


مرحله سوم

بعد با انگشت 3 دقیقه ورز میدهیم تا منسجم بشه اولش چسبندست. اگر کمی خشک بود 1 قاشق روغن اضافه کن.داخل مشما فریزر ریخته با وردنه به ضخامت 1 سانت پهن کرده 1 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.


مرحله چهارم

با کاتر برش زده و روی کاغذ روغنی گذاشته مقداری از مخلوط گلاب و عسل روی شیرینی ها زده بعد پودر پسته میریزیم.تعدادی داخل فر دست ساز که 15 دقیقه با شعله پخش کن گرم کردیم قرار میدهیم.20 دقیقه بعد آمادست.

فر را از قبل 15 دقیقه گرم کنید.


نکته:

❌ داخل فر برقی دمای 150 درجه 20 دقیقه.
❌ فر گازی 170 درجه مدت 15 دقیقه
❌ فر دستساز روی شعله پخش کن گذاشته 15 دقیقه از قبل گرم کنید.حتما از دم کنی استفاده کنید.
❌ اگر خمیر منسجم نشد 2 قاشق روغن صاف یا کره افزوده همراه یک زرده تخم مرغ.
❌ حتما بزارید شیرینی خنک بشه چون خیلی نرمه و خورد میشه.
❌ روغن صاف قنادی چیه؟ روغن جامد رو روی بخار کتری آب کن بعد بزار خنک بشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.