طرز تهیه شیرینی اسکار با گردو و مارمالاد

طرز تهیه شیرینی اسکار با گردو و مارمالادسلام به مخاطبین عزیز آشپزم امروز براتون طرز تهیه شیرینی🥧 اسکار با گردو و مارمالاد رو آوردیم. شیرینی اسکار که به جرات میتونم بگم خوشمزه ترین شیرینی هست که میتونید تجربش کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

زرده تخم مرغ 🍳 2 عدد

کره 🧈 1 پیمانه

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

گردو خرد شده به مقدار لازم

پودر قند یا شکر آسیاب شده نصف پیمانه

نمک 🧂 1/8 قاشق چایخوری

ارد حدودا 2 پیمانه

هل اسیاب شده 1 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ 🥚 2 عدد

مارمالاد برای تزیین


مرحله اول

پودر قند و کره 🧈 را با همزن برقی میزنم تا کاملا لطیف شود سپس زرده های تخم مرغ 🥚 رو یکی یکی اضافه میکنیم و وانیل رو هم اضافه کرده و مجددا چند دقیقه با هم زن میزنیم


مرحله دوم

ارد و نمک 🧂 و هل رو الک میکنیم و به تدریج اضافه میکنیم تا جایی ورز میدیم که مواد باهم مخلوط بشن، نیاز به ورز دادن زیاد نداره.


مرحله سوم

بعد از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و با دست گرد میکنیم و داخل ان را با ابزار یا سیخ چوبی حفره ایجاد میکنیم و بعد سفیده را با چنگال میزنیم و خمیر را داخل سفیده میندازیم


مرحله چهارم

بعد داخل گردو اسیاب شده میغلطانیم و داخل سینی 🥧 میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 20 دقیقه میگزاریم بعد از اتمام زمان سینی رو از فر خارج کرده و زمان میدهیم تا کامل خنک شود و بعد داخل حفره ها رو با مارمالاد پر میکنیم.


نکته:

❌ من از پودر پسته، پودر بادام و پودر گردو استفاده کردم
❌ توجه داشته باشین که شیرینی ها داخل فر تغیر سایز ندارد پس هر سایزی که دوست داشتین درست کنین.🥧
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.