طرز تهیه شیرینی اسکار با گردو و مارمالاد
سلام به مخاطبین عزیز آشپزم امروز براتون طرز تهیه شیرینی🥧 اسکار با گردو و مارمالاد رو آوردیم. شیرینی اسکار که به جرات میتونم بگم خوشمزه ترین شیرینی هست که میتونید تجربش کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ زرده تخم مرغ 🍳 2 عدد
⫸ کره 🧈 1 پیمانه
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ گردو خرد شده به مقدار لازم
⫸ پودر قند یا شکر آسیاب شده نصف پیمانه
⫸ نمک 🧂 1/8 قاشق چایخوری
⫸ ارد حدودا 2 پیمانه
⫸ هل اسیاب شده 1 قاشق چایخوری
⫸ سفیده تخم مرغ 🥚 2 عدد
⫸ مارمالاد برای تزیین
مرحله اول
پودر قند و کره 🧈 را با همزن برقی میزنم تا کاملا لطیف شود سپس زرده های تخم مرغ 🥚 رو یکی یکی اضافه میکنیم و وانیل رو هم اضافه کرده و مجددا چند دقیقه با هم زن میزنیم
مرحله دوم
ارد و نمک 🧂 و هل رو الک میکنیم و به تدریج اضافه میکنیم تا جایی ورز میدیم که مواد باهم مخلوط بشن، نیاز به ورز دادن زیاد نداره.
مرحله سوم
بعد از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و با دست گرد میکنیم و داخل ان را با ابزار یا سیخ چوبی حفره ایجاد میکنیم و بعد سفیده را با چنگال میزنیم و خمیر را داخل سفیده میندازیم
مرحله چهارم
بعد داخل گردو اسیاب شده میغلطانیم و داخل سینی 🥧 میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 20 دقیقه میگزاریم بعد از اتمام زمان سینی رو از فر خارج کرده و زمان میدهیم تا کامل خنک شود و بعد داخل حفره ها رو با مارمالاد پر میکنیم.
نکته: