طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی ساده در فر

طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی ساده در فر

سلام به شما عزیزان به سایت آشپزم خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی ساده در فر پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی سنتی که بدون فر و همزن درست میشه امیدوارم از پخت این شیرینی لذت ببرید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ماست نصف لیوان

تخم مرغ 1 عدد

کره 250 گرم

پودر قند 2 قاشق غذاخوری

آرد 3 لیوان

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

گردو خرد شده نصف لیوان

پودر هل 2 قاشق چایخوری

پودر پسته و پودر قند برای تزیین


مرحله اول

کره نرم شده و پودر قند را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.


مرحله دوم

ارد الک شده را با خمیر مایه مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید ( تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد ) ، سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید.


مرحله سوم

تمام مواد خشک مخصوص داخل قطاب ( نصف لیوان پودر قند ، گردو خرد شده ، پودر هل ) را با هم مخلوط کنید.


مرحله چهارم

پس از مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را خوب پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید ، داخل هر تکه خمیر حدود 1 قاشق از مواد خشک بریزید ، لبه های خمیر را روی هم بگذارید و با فشار انگشتان لبه های خمیر را به هم بچسبانید سپس از یک سمت به سمت دیگر لبه های خمیر را پیچ دهید.


مرحله پنجم

پس از مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را خوب پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید ، داخل هر تکه خمیر حدود 1 قاشق از مواد خشک بریزید ، لبه های خمیر را روی هم بگذارید و با فشار انگشتان لبه های خمیر را به هم بچسبانید سپس از یک سمت به سمت دیگر لبه های خمیر را پیچ دهید.


مرحله ششم

تمام خمیرها را به همین روش آماده کنید ( میتوانید به جای پیچاندن لبه های خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید ) ،قطاب های اماده رو توی فر 160 درجه به مدت 30؛ 40دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن داخل پودر قند بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.


نکته:

❌ خمیر یک ساعت جای خنک مثل یخچال استراحت کنه.

❌ آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدستتون نچسبه.

❌ از هر نوع مغزیجاتی میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ایه.

❌ شیرینی ها رو داخل روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.

❌ میتونید سرخ نکنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بزارید تا بپزه این شیرینی خیلی نباید تغییر رنگ بده.

❌ بعد از اینکه کاملا خنک شدن داخل پودر قند بغلطونید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.