طرز تهیه شیرینی گردوی روسی بدون فر به روش قنادی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه روسی رو آوردیم به اسم شیرینی گردوی روسی ؛ اگر دوست دارید در مهمونی هاتون یک شیرینی متفاوت و جدید رو سرو کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی گردوی روسی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ آرد حدود 260 گرم
⫸ کره 110 گرم
⫸ زرده تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ تخم مرغ کامل🥚 1 عدد
⫸ پودر قند 85 گرم
⫸ بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
⫸ وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خورش داود پاشا با گوشت قلقلی
مرحله اول
تخم مرغ ها🥚 را به همراه وانیل کمی هم زده تا بافت آن باز شود سپس پودر قند را اضافه کرده و همچنان مواد را هم بزنید تا رنگ آن کاملاً روشن شده و حجم بگیرد سپس کره هم دمای محیط را افزوده و هم زده تا جذب مواد شود .
مرحله دوم
آرد و بکینگ پودر را ترکیب و داخل مواد الک کنید ، 90 درصد آن را ریخته و اگر خمیر چسبنده بود مجددا مابقی آرد ریخته میشود و اگر همچنان خمیر چسبنده بودن مقدار بیشتری آرد الک کنید باید بافت خمیر منسجم شود اما بسیار سفت هم نشود خمیر را در نایلون قرار داده یک ساعت استراحت دهید سپس از خمیر گلوله های کوچک حدود 5 گرمی برداشته و داخل دست به فرم بیضی درآورید.
مرحله سوم
قالب را روی حرارت گاز قرار داده تا گرم شود و سپس گلوله ها را داخل قالب قرار دهید و قالب را روی گاز بگذارید سپس هر چند دقیقه یکبار قالب را زیر و رو کرده تا دو طرف شیرینی کاملا پخته شود ، اواسط کار حتماً قالب را باز کرده و شیرینی را چک کنید که نسوزد حرارت باید ملایم باشد و بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید تا حرارت یکدست و با مقدار کم به قالب برسد.
مرحله چهارم
اگر می خواهید بادام روسی درست کنید اجازه دهید شیرینی کمی طلایی شود ولی اگر میخواهید شیرینی پسته خندان درست کنید بهتر است شیرینی با رنگ روشنتر برداشته شود اما دقت کنید که حتماً کامل پخته شود سپس بعد از اینکه شیرینی پخت از روی حرارت بردارید با احتیاط اون رو از داخل قالب خارج کنید.
مرحله پنجم
برای درست فیلینگ شیرینی گردوی روسی تمام مواد خشک مثل پودر قند ، پودر پسته ، پودر بیسکویت و پودر هل رو با هم مخلوط کنید سپس شیر عسلی رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا بافت خمیر کاملا منسجم بشه بعد از خمیر چونه های 15 الی 16 گرمی بگیرید و به خمیر به صورت بیضی فرم بدید و اون رو داخل پوسته شیرینی قرار بدید.
مرحله ششم
برای فیلینگ بادام روسی ابتدا تمام مواد خشک مثل بادام ، پودر بیسکویت ، پودر قند و وانیل رو با هم مخلوط کنید سپس شیر عسلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک مواد نسبتاً شل به دست بیاد حالا مواد رو داخل قیف بریزید بعد حدود 90 درصد پوسته رو با مواد پر کنید و پوسته دوم رو هم پر کنید اونهارو به هم بچسبونید ؛ نوش جان