طرز تهیه شیرینی ساوارین کنجدی فرانسوی به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی ساوارین کنجدی فرانسوی به روش قنادیسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه شیرینی ساوارین رو آوردیم این شیرینی از شیرینی های معروف و خوشمزه فرانسوی هست که بافت جذابی داره و با مربا و مغزیجات و … سرو میشود ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی ساوارین

مواد لازم برای 4 نفر

کره 125 گرم

پودر قند 50 گرم

زرده تخم مرغ🥚 1 عدد

وانیل 1/3 قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری

آرد 150 گرم

شیر خشک 30 گرم

نشاسته ذرت 32 گرم

کنجد به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه اول از همه 125 گرم کره را با 50 گرم پودر قند خوب مخلوط کنید وقتی که کاملاً یکدست شد 1 عدد زرده تخم مرغ را به همراه 1/3 قاشق چایخوری وانیل به اون اضافه کنید و هم بزنید .


مرحله دوم

1 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال رو به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید حالا 150 گرم آرد رو با 30 گرم نشاسته ذرت و 30 گرم شیر خشک مخلوط کنید بعد اون رو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم به دست بیارید .


مرحله سوم

با دست به خمیر شکل بدید بعد آن را داخل کنجد بغلتونید ، حالا داخل قالب سیلیکونی را کمی چرب کنید و توپک ها را داخل آن بگذارید و فشرده کنید .


مرحله چهارم

شیرینی ها را از داخل قالب بیرون بیارید و داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید بعد داخل فر بگذارید تا با دمای 170درجه تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه بپزد ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.