طرز تهیه شیرینی ساوارین کنجدی فرانسوی به روش قنادی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه شیرینی ساوارین رو آوردیم این شیرینی از شیرینی های معروف و خوشمزه فرانسوی هست که بافت جذابی داره و با مربا و مغزیجات و … سرو میشود ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی ساوارین
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کره 125 گرم
⫸ پودر قند 50 گرم
⫸ زرده تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ وانیل 1/3 قاشق چایخوری
⫸ رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
⫸ آرد 150 گرم
⫸ شیر خشک 30 گرم
⫸ نشاسته ذرت 32 گرم
⫸ کنجد به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک براونی شکلاتی خیس خانگی و ساده
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه اول از همه 125 گرم کره را با 50 گرم پودر قند خوب مخلوط کنید وقتی که کاملاً یکدست شد 1 عدد زرده تخم مرغ را به همراه 1/3 قاشق چایخوری وانیل به اون اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله دوم
1 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال رو به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید حالا 150 گرم آرد رو با 30 گرم نشاسته ذرت و 30 گرم شیر خشک مخلوط کنید بعد اون رو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم به دست بیارید .
مرحله سوم
با دست به خمیر شکل بدید بعد آن را داخل کنجد بغلتونید ، حالا داخل قالب سیلیکونی را کمی چرب کنید و توپک ها را داخل آن بگذارید و فشرده کنید .
مرحله چهارم
شیرینی ها را از داخل قالب بیرون بیارید و داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید بعد داخل فر بگذارید تا با دمای 170درجه تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه بپزد ؛ نوش جان