طرز تهیه شیرینی سولی یا ابری خانگی و مجلسی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی سولی یا ابری هست. یک شیرینی معروف که مطمعنا خیلی هاتون اون رو در شیرینی فروشی ها دیدید. با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه شیرینی سولی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 6 عدد
⫸ آرد سفید 2 لیوان
⫸ شکر ۱.۵ لیوان
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سر پر
⫸ جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
⫸ آب نصف لیوان
⫸ وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی سوشی اورئو خوشمزه و ساده
مرحله اول
برای درست کردم شیرینی سولی ابتدا ۶ عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن ۱.۴ قاشق چایخوری وانیل و ۱.۵ لیوان شکر رو اضافه کنید و با دور تند همزن انقدر تخم مرغ رو بزنید تا حجیم و کشدار بشه و شکر کاملا داخل تخم مرغ حل بشه.
مرحله دوم
حالا نصف لیوان آب جوش و کم کم روی مواد بریزید و مواد رو سریع هم بزنید تا تخم مرغ نبنده. حالا ۲ لیوان آرد و ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین رو باهم مخلوط کنید و این مواد رو ۳ بار باهم الک کنید بعد آرد رو طی چند مرحله به تخم مرغ اضافه کنید و خیلی آروم با لیسک در یک جهت اون رو هم بزنید.
مرحله سوم
حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بزارید و بعد مواد کیک رو داخل اون بریزید. حالا سینی فر رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت قرار بدید تا کیک بپزه. بعد از اینکه کیک پخت اون رو از داخل فر بیرون بیارید و بزارید تا خنک بشه وقتی کیک خنک شد روی اون یک سلفون بکشید و چند ساعت داخل یخچال بزارید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد اون رو از عرض برش بزنید و روی کیک رو با هرچیزی که دوست دارید مرطوب کنید. حالا کمی خامه فرم گرفته روی کیک بریزید و کیک رو کاملا کاور کنید و مغزیجات دلخواهتون رو بریزید و سپس لایه بعدی کیک رو روی اون بزارید و این مراحل رو دوباره انجام بدید و کیک رو به سایز دلخواهتون برش بزنید و با هرچیزی که دوست دارید تزئین کنید. نوش جان