طرز تهیه شیرینی تر خانگی با بیسکوییت پتی بور بدون فر و همزن

طرز تهیه شیرینی تر خانگی با بیسکوییت پتی بور بدون فر و همزنهنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه رو آوردیم که برای درست کردن اون نیاز به مواد زیادی ندارید و به راحتی میتونید اون رو بدون فر و همزن با بیسکوییت درست کنید و کنار چای میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی تر خانگی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه شیرینی تر خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر 2 لیوان

⫸ نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری

⫸ شکر 1/2 پیمانه

⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری

⫸ بیسکوییت پتی بور 2 بسته

⫸ پودر ژله آلبالو 1 بسته

⫸ آب جوش 1/5 لیوان

⫸ توت فرنگی به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا شیر ، نشاسته ذرت و شکر را داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید وقتی که خوب حل شدن آن را روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که به غلظت فرنی برسه وقتی که به غلظت فرنی رسید به آن کمی وانیل را اضافه کنید و بعد حرارت رو خاموش کنید .


مرحله دوم

برای اینکه بیسکویت ها را بچینید یک ظرف مستطیل شکل انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید و داخل آن کیسه فریزر قرار بدید بعد بیسکوییت ها رو داخل آن بچینید .


مرحله سوم

از کرمی که آماده کردید روی بیسکویت ها بریزید و با قاشق آن را پخش کنید و مجددا روی آن 1 لایه بیسکوییت بچینید این مراحل و تا جایی ادامه بدید تا ظرف کاملا پر بشه و در آخر روی بیسکویت های یک لایه کرم بریزید و بعد ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند .


مرحله چهارم

برای درست کردن ژله روی دسر 1 بسته پودر ژله را داخل ظرف بریزید و به آن 1/5 لیوان آب جوش اضافه کنید و بعد آن را روی بخار کتری قرار بدید تا تمام ذرات ژله حل بشه حالا به صورت خیلی آرام یک لایه نازک از ژله را روی دسر بریزید و بعد اون رو داخل یخچال قرار بدید تا نیم بند شود .


مرحله پنجم

در این فاصله توت فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش بزنید بعد روی شیرینی بچینید حالا بقیه ژله را روی شیرینی بریزید داخل یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده بعد از اینکه ژله کاملا بست آن را از داخل قالب بیرون بیارید و داخل ظرف سرو بچینید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.