طرز تهیه شیرینی توت خوشمزه خانگی قزوین برای عید نوروز
همراهان گرامی سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خیلی راحت و ساده رو آوردیم که برای درست کردن آن نیازی به فر ندارید و خیلی سریع میتونید اون رو درست کنید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی توت هست .
با من همراه باشید .
طرز تهیه شیرینی توت برای عید نوروز
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ مغز بادام 1 لیوان
⫸ پودر قند 2/3 لیوان
⫸ پودر هل 1 قاشق غذاخوری سر صاف
⫸ گلاب به مقدار لازم ( به اندازه ای که مواد خمیر شود )
⫸ زعفران و رنگ خوراکی برای رنگ کردن به مقدار لازم
⫸ خلال بادام برای سر توت ها به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی قیطونی یا غلتونک خوشمزه مناسب عید نوروز
مرحله اول
ابتدا بادام را به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد از 3 دقیقه اون رو از داخل آب بیرون بیارید و روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .
مرحله دوم
سپس کمی بادام و کمی پودر قند رو داخل آسیاب بریزید و خوب آن ها را آسیاب کنید کم کم این کار رو انجام بدید تا مواد به روغن نیفتد .
مرحله سوم
وقتی همه مواد رو آسیاب کردید اونهارو با الک درشت الک کنید سپس پودر هل را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد گلاب رو کم کم اضافه کنید تا وقتی که یک خمیر یکدست و لطیف به دست بیاد که نه سفت باشد نه شل .
مرحله چهارم
از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید و داخل دستتون اون رو گرد کنید و با دسته یک قاشق وسط آن یک شیار ایجاد کنید و بعد از یک خلال بادام به عنوان چنبه آن استفاده کنید برای داشتن شیرینی رنگی میتونید چند قطره رنگ خوراکی با مواد اضافه کنید و این مراحل رو تکرار کنید ؛ نوش جان