طرز تهیه شیرینی توت خوشمزه خانگی قزوین برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی توت خوشمزه خانگی قزوین برای عید نوروزهمراهان گرامی سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خیلی راحت و ساده رو آوردیم که برای درست کردن آن نیازی به فر ندارید و خیلی سریع میتونید اون رو درست کنید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی توت هست .
با من همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

طرز تهیه شیرینی توت برای عید نوروز

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

⫸ مغز بادام 1 لیوان

⫸ پودر قند 2/3 لیوان

⫸ پودر هل 1 قاشق غذاخوری سر صاف

⫸ گلاب به مقدار لازم ( به اندازه ای که مواد خمیر شود )

⫸ زعفران و رنگ خوراکی برای رنگ کردن به مقدار لازم

⫸ خلال بادام برای سر توت ها به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا بادام را به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد از 3 دقیقه اون رو از داخل آب بیرون بیارید و روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .


مرحله دوم

سپس کمی بادام و کمی پودر قند رو داخل آسیاب بریزید و خوب آن ها را آسیاب کنید کم کم این کار رو انجام بدید تا مواد به روغن نیفتد .


مرحله سوم

وقتی همه مواد رو آسیاب کردید اونهارو با الک درشت الک کنید سپس پودر هل را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد گلاب رو کم کم اضافه کنید تا وقتی که یک خمیر یکدست و لطیف به دست بیاد که نه سفت باشد نه شل .


مرحله چهارم

از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید و داخل دستتون اون رو گرد کنید و با دسته یک قاشق وسط آن یک شیار ایجاد کنید و بعد از یک خلال بادام به عنوان چنبه آن استفاده کنید برای داشتن شیرینی رنگی میتونید چند قطره رنگ خوراکی با مواد اضافه کنید و این مراحل رو تکرار کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.