طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون تخم مرغ و فر و همزن
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی یا کوکی خوشمزه رو آوردیم که به راحتی میتونید اون رو بدون فر و همزن درست کنید و از لذت ببرید. آموزش امروز طرز تهیه شیرینی زنجبیلی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون فر و همزن
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ روغن جامد 125 گرم
⫸ آرد 230 گرم
⫸ پودر قند 130 گرم
⫸ پودر زنجبیل نصف قاشق غذاخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ سیاه دانه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی شکری با روغن مایع بدون فر و همزن
مرحله اول
در مرحله اول ۱۲۵ گرم روغن جامد را داخل یک ظرف بریزید سپس به آن ۱۳۰ گرم پودر قند الک شده را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا وقتی که رنگ مواد روشن بشه حتماً در حین کار ظرف را دورگیری کنید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن.
مرحله دوم
حالا نصف قاشق غذاخوری پودر زنجبیل رو به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید ؛ آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز بدید تا وقتی که خمیر منسجم بشه و بافت نرم و لطیفی پیدا کنه سپس در ظرف رو بذارید و به خمیر حدود ۲۰ دقیقه استراحت بدید.
مرحله سوم
در این مرحله روی سطح کار کیسه فریزر قرار بدید بعد خمیر رو روی اون بذارید و یک کیسه فریزر دیگر روی اون قرار بدید و با وردنه خمیر را پهن کنید بعد به مقدار خیلی کم در حد یک قطره داخل ماهیتابه روغن بریزید و کف ماهیتابه را چرب کنید سپس داخل اون کاغذ روغنی قرار بدید حالا خمیر رو با کاتر برش بزنید و اونها را به داخل ماهیتابه انتقال بدید.
مرحله چهارم
برای رومال کیک زرده تخم مرغ را جدا کنید بعد به آن مقداری زعفران اضافه کنید و هم بزنید سپس آن را روی شیرینی ها براش کنید حالا روی شیرینی ها کمی سیاه دانه بریزید.
مرحله پنجم
در نهایت شعله پخش کن را روی حرارت قرار بدید و بعد از یک ربع به شعله پخش کن کاملاً داغ شد ماهیتابه را روی اون قرار بدید بعد دور در ماهیتابه دم کنی بکشید و در ماهیتابه رو قرار بدید بعد از ۱۰ دقیقه الی یک ربع شیرینی ها آماده است ؛ نوش جان