طرز تهیه شکلات نارگیلی بونتی با روکش کاکائو

طرز تهیه شکلات نارگیلی بونتی با روکش کاکائوسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شکلات متفاوت رو آوردیم به اسم شکلات نارگیلی. شما میتونید این شکلات رو به راحتی درست کنید و از اون در مهمونی هاتون استفاده کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 0 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شکلات نارگیلی

مواد لازم برای 4 نفر

پودر نارگیل 3/5 پیمانه

فندق به میزان لازم

شکر دانه ریز 1 لیوان

خامه صبحانه 1 لیوان

شکلات تخته ای به میزان لازم

وانیل نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن شکلات نارگیلی ابتدا داخل ظرف یک لیوان شکر و یک لیوان خامه صبحانه بریزید سپس با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که شکر کاملا حل بشه.


مرحله دوم

وقتی که شکر کاملا حل شد به آن نوک قاشق چایخوری وانیل سه و نیم پیمانه نارگیل را اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید تا وقتی که یک خمیر لطیف و نرم به دست بیاد.


مرحله سوم

حالا از مواد به اندازه یک گردو کوچک بردارید و کف دستتون را پهن کنید سپس یک عدد فندق روی آن بگذارید و مواد و کاملا با دست گرد کنید و سپس آن را کنار بگذارید.


مرحله چهارم

وقتی که تمام توپک ها را درست کردید اونها رو به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خوب ببنده.


مرحله پنجم

در این مدت شکلات تخته ای رو داخل ظرف بزارید و روی حرارت آن را آب کنید وقتی که شکلات ها آب شدن توپک های نارگیلی را داخل شکلات بغلتونید و داخل بشقاب بگذارید وقتی که شکلات ها سفت شدن شکلات نارگیلی ما آماده است نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.