طرز تهیه شیرینی برنجی گیلانی

طرز تهیه شیرینی برنجی گیلانی

سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه شیرینی برنجی گیلانی ساده و خوشمزه یه شیرینی خوشمزه از شمال کشور امیدوارم از پخت این شیرینی لذت ببرید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد برنج  500 گرم

آب 2 پیمانه

شکر 400 گرم

عرق هل 1/4 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

کره ذوب شده 100 گرم

گردو اسیاب شده 100 گرم

زیره سبز به میزان لازم

پودر پسته ، پودر گل سرخ (برای تزیین)


مرحله اول

شکر اب و عرق هل رو مخلوط و روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد پنج دقیقه پایانی گلاب رو اضافه و بعد از به جوش اومدن دوباره حرارت رو خاموش میکنیم.


مرحله دوم

ارد برنج رو الک کرده روی حرارت ملایم 45 دقیقه تا یک ساعت تفت میدیم تا بوی خامی ارد برنج گرفته بشه از روی حرارت برداشته شهد ولرم رو کم کم به خورد ارد میدیم تا یک خمیر یکدست که خیلی شل و نه خیلی خشک حاصل بشه.


مرحله سوم

نصف پودر گرد رو اضافه و خوب مخلوط کرده خمیر شیرینی حاصل رو رو کف ظرف، سینی یا قالبی که جداره 2 تا سه سانتی داشته پهن میکنیم با گوشت کوب روی خمیر میکوبیم تا یکدست و منسجم بشه


مرحله چهارم

روش رو کره مالی کرده پودر گردو و پودر پسته رو روی سطح حلوا ریخته دوباره روش رو میکوبیم تا مغزیجات روی خمیر به خوردش بره خوب که منسجم شدن شروع به برش کردن میکنیم میتونیم هم افقی هم بهشکل لوزی برش بدیم.


مرحله پنجم

برش که انجام شد زمان داخل فر گذاشتن هست کف تابه نیاز نیست که چرب بشه فقط فر رو روی 160 درجه گرم کردیم به مدت 25 دقیقه در طبقه بالایی قرار میدیم تا پخته بشه.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.