طرز تهیه نان کروسان سیب و دارچین خانگی

طرز تهیه نان کروسان سیب و دارچین خانگی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه به اسم شیرینی کروسان سیب رو آوردیم . مطمعنا خیلیهاتون اسم کروسان رو شنیدید و اون رو امتحان کردید اگر دوست دارید که خودتون این شیرینی خوشمزه رو درست کنید با ما همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 140 دقیقه

طرز تهیه نان کروسان سیب

مواد لازم برای 4 نفر

سیب 2 عدد بزرگ

شکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری

پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری

ارد قنادی 125 گرم

بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری

کره 60 گرم

پودر قند 35 گرم

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد کوچیک

نشاسته ذرت 1/4 پیمانه

شیر 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در این مرحله سیب هارو بشورید و پوست بگیرید سپس با رنده درشت آنها را رنده کنید حالا یک ماهی تابه روی حرارت قرار بدید وقتی که ماهیتابه داغ شد سیبها رو بعلاوه شکر و کمی دارچین داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا آب سیب ها کشیده بشه. وقتی که آب سیب ها کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.


مرحله دوم

برای درست کردن مواد خشک ابتدا آرد قنادی و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بزارید. حالا داخل ظرف دیگه ۶۰ گرم کره به دمای محیط رسیده را بریزید و به اون پودر قند اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کمی سبک بشه سپس تخم مرغ و وانیل رو با چنگال هم بزنید بعد به کره اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگه مخلوط کنید. حتماً به این کار دور ظرف و تمیز کنید تا شیرینی بوی تخم مرغ نگیره.


مرحله سوم

در این مرحله نیمی از مواد خشک رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد نیمه دیگر مواد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید وقتی خمیر منسجم شد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر لطیف به دست بیارید اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدید و داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.


مرحله چهارم

حالا سطح کار و آرد بپاشید بعد خمیر را از داخل یخچال بیرون بیارید و روی سطح کار بگذارید سپس با وردنه اون رو به صورت خیلی نازک پهن کنید. و یک ظرف گرد روی خمیر بذارید و دور تا دور آن را برش بزنید خمیر پنج شده را به ۸ قسمت مساوی برش بزنید از مواد سیب که آماده کرده اید روی خمیر بزاری رو آن را به صورت کروسان بپیچید.


مرحله پنجم

حالا کف سینی فر مقداری کاغذ روغنی بزارید و شیرینی ها رو با فاصله مناسب داخل سینی بچینید سپس داخل یخچال قرار بدید در این مدت فر رو گرم کنید وقتی که فر گرم شد شیرینی ها رو داخل فر بگذارید تا بپزه بعد آن را از داخل فر خارج کنید و داخل ظرف بچینید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.