طرز تهیه اسلایس سیب با دارچین و گردو + نکات مهم و تکمیلی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه اسلایس سیب + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه اسلایس سیب
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ شکر 150 گرم
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 175 گرم
⫸ شیر 175 گرم
⫸ آرد قنادی 250 گرم
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد میانی
⫸ سیب 4 تا 5 عدد
⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ شکر 100 گرم
⫸ گردوی خرد شده 5 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه اسلایس کیک شکلاتی به روش کافی شاپی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک ، اول مواد میانی اون را درست کنید. برای این کار 4 تا 5 عدد سیب را بشورید ، بعد اونها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید.
مرحله دوم
سیبهای رنده شده را داخل یک قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و تفت بدید ، تا جایی که سیبها بپزد. وقتی که سیبها پخت ، به آن 100 گرم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید ، تا شکر آب شود و با سیب مخلوط شود.
مرحله سوم
وقتی که شکر با سیب مخلوط شد ، زمان بدید تا آب سیبها کشیده شود. بعد به آن دارچین و گردو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بعد این مواد رو کنار بذارید تا خنک شوند.
مرحله چهارم
برای درست کردن کیک ، 4 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید. بعد به آن 150 گرم شکر به همراه 1/4 قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید.
مرحله پنجم
با دور تند همزن برقی ، مواد را به مدت 5 دقیقه هم بزنید ، تا شکر و تخم مرغ خوب مخلوط شوند و تخم مرغ کرم رنگ شود. سپس 175 گرم روغن مایع رو به همراه 175 گرم شیر به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن یک دقیقه هم بزنید.
مرحله ششم
250 گرم آرد قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر اضافه کنید. بعد آرد و بیکینگ پودر با هم مخلوط کنید و طی دو مرحله با الک به مواد قبل اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله هفتم
داخل قالب مورد نظرتون کاغذ روغنی قرار بدید ، نصف مواد کیک رو داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا قالب رو داخل فر با دمای 180 درجه که از قبل به مدت یک ربع گرم شده قرار بدید و 15 دقیقه زمان بدید تا کیک رویه ببندد.
مرحله هشتم
بعد از 15 دقیقه کیک رو از داخل فر خارج کنید ، مخلوط سیب رو به آرامی روی کیک بریزید و همه جای سطح کیک سیب را پخش کنید. سپس باقی مواد کیک را روی مخلوط سیب بریزید و سطح اون رو صاف کنید.
مرحله نهم
مجدد قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدید تا کیک کامل بپزد. بعد آن را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو بکنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این کیک ، میتوانید به جای استفاده از شکر سفید از شکر قهوهای هم استفاده کنید.
◉ حتماً بعد از اینکه آرد قنادی و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردید ، اونها را 1 بار الک کنید و بعد طی 2 مرحله به مواد کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید ، تا پف تخم مرغ نخوابد.
◉ در تهیه این کیک حتماً از قالبهای مستطیلی شکل با اندازه 20 در 30 سانتیمتر استفاده کنید. حتماً کاغذ روغنی کف قالب بندازید و روی آن را کمی چرب کنید ، تا کیک به کف قالب نچسبد.
◉ حتماً در تهیه این کیک از سیبهای حلوایی بزرگ استفاده کنید و با رنده درشت اونها را رنده کنید ، تا زمان پخت سیب له و پوره نشود.