طرز تهیه تیتاب خانگی با سس شکلات مرحله به مرحله
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه تیتاب خانگی رو آوردیم . یک خوراکی خوشمزه نوستالژی که خیلیامون تو بچگی اون رو امتحان کردیم. پس اگه دوست دارید خودتون این کیک رو درست کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه تیتاب خانگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد 2 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ ماست غلیظ1 پیمانه
⫸ روغن 1 پیمانه
⫸ پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس شکلات
⫸ شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
⫸ کره 30 گرم
⫸ خامه صبحانه 2 قاشق عذاخوری
⫸ پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک زبرا با بافت اسفنجی و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن دیتا در مرحله اول دو پیمانه آرد رو با ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید.
مرحله دوم
حالا ۴ عدد تخم مرغ را داخل ظرف شین بعد به آن ۱ پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل به آن اضافه کنید هم بزنید تا وقتی که حجیم و روشن بشه.
مرحله سوم
حالا یک پیمانه ماست غلیظ و یک پیمانه روغن رو به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا مواد خشک رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و آروم هم بزنید. بعد یک پیمانه از مایع کیک را جدا کنید و یک با شغل پودر کاکائو و آن اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در قالب مورد نظرتون کاغذ روغنی بزارید بعد بقیه مواد رو در قالب پهن کنید از مواد شکلاتی داخل قیف بریزید و روی کیک خط بیندازید در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید.
مرحله ششم
حالا قالب و داخل فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید تا وقتی که خلال دندان داخل کیک فرو کنید و تمیز خارج بشه.
مرحله هفتم
سپس کیک را از داخل فر خارج کنید و کیک را از قالب بیرون بیارید بعد کاغذ روغنی پشت آن را جدا کنید و به هر اندازه ای که دوست دارید کیک رو برش بزنید و اجازه بدید تا کیک خنک بشه.
مرحله هشتم
برای درست کردن سس شکلاتی ۳۰ گرم کره و با دو سوم پیمانه شکر قهوه ای در ماهیتابه روی حرارتم توسط قرار بدید و گاهی ماهیتابه را بچرخانید تا کم کم شکر ذوب بشه.
مرحله نهم
حالا دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه و در آخر یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کاکائو حل بشه.
مرحله دهم
سپس سس را از روی حرارت بردارید تا از جوش بیفتد بعد سس گرم رو در قیف بریزید و دو قیف رو دستمال بپیچید تا دستتون نسوزد. عکس کیک را از وسط به دو نصف تقسیم کنید و سس رو روی لایه اول بری زیر و لایه دوم را روی آن برگردانید و فشار بدید تا به هم بچسبه. نوش جان