طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه + نکات مهمسلام به شما دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خوشمزه به اسم وافل رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون اسم اون رو شنیدید .
وافل یک نان شیرین و ترد است که از ریختن خمیر وافل بین دو قالب پنجره ای تهیه می شود که به آن وافل ساز می گویند ، وافل بیشتر در کشورهای اروپایی و بخصوص بلژیک درست می‌شود و بسیار محبوب است .
با این آموزش میتونید یک وافل خیلی خوشمزه درست کنید و از اون لذت ببرید ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه وافل خانگی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

تخم مرغ 2 عدد

شیر 3/4 لیوان

آرد سفید 1 لیوان

شکر 3 قاشق غذاخوری

روغن یا کره ذوب شده 5 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا دو عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده آن رو از سفیده جدا کنید ، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که سفید و سفت بشه بعد اون رو داخل یخچال قرار بدید ؛ به زرده تخم مرغ شکر و وانیل رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .


مرحله دوم

روغن مایع و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید آرد سفید رو به همراه بکینگ پودر روی مواد الک کنید بعد با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بعد سفیده تخم مرغ که فرم گرفته رو به مواد اضافه کنید و با همزن دستی به صورت دورانی و آروم اون رو هم بزنید تا وقتی که یک دست بشه.


مرحله سوم

با براش صفحه وافل ساز رو با کمی روغن چرب کنید بعد در دستگاه رو ببندید خوب داغ بشه بعد کمی از مواد وافل داخل آن بریزید بعد وافل ساز رو ببندید تا مواد بپزه بعد از چند دقیقه آن را از داخل دستگاه خارج کنید و کنار بذارید بعد وافل رو با هر چیزی که دوست دارید سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.