طرز تهیه ولش کیک یا کیک ولز با بافت عالی بدون فر
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که نیازی به فر نداره و میتونید اون رو به راحتی داخل ماهیتابه درست کنید ، آموزش امروز طرز تهیه ولش کیک یا کیک ولز است.
ولش کیک یا کیک ولز یک شیرینی سنتی در ولز بریتانیا است این کیک به عنوان یک شیرینی گیاهی در این کشور شناخته می شود ؛ ولش کیک یکی از انواع کیک های تابه ای است که با طعم های متنوعی تهیه می شود .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ولش کیک یا کیک ولز
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ آرد 225 گرم
⫸ کره 85 گرم
⫸ شکر 1/3 لیوان
⫸ نمک🧂 1/2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
⫸ تخممرغ🥚 1 عدد
⫸ شیر🥛 1/3 لیوان
⫸ کشمش 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کلوچه گوجه فرنگی با پنیر و جعفری
مرحله اول
در مرحله اول 225 گرم آرد را داخل یک ظرف بریزید سپس به آن 85 گرم کره رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید ، سپس 1/3 لیوان شکر و 1/2 قاشق چای خوری نمک🧂 رو به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و مجدد هم بزنید .
مرحله دوم
1 عدد تخم مرغ🥚 رو روی مواد بشکنید بعد به آن 1/3 لیوان شیر🥛 و 1/3 قاشق چایخوری فلفل رو اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید تا وقتی که خمیر کمی سفت شود .
مرحله سوم
در آخر به مواد کیک کشمش اضافه کنید و مخلوط کنید ؛ در ظرف رو بزارید و خمیر رو به مدت 1 الی 2 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه بعد از 1 الی 2 ساعت⏰ اون رو از یخچال بیرون بیارید و مجددا روی خمیر کمی آرد بریزید و کمی ورز بدید .
مرحله چهارم
دوباره روی خمیر آرد بریزید و با وردنه اون رو به صورت نازک در بیارید و با قالب اون رو به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید حالا ماهیتابه رو روی حرارت خیلی کم قرار بدید وقتی ماهیتابه داغ شد کیک هارو داخل اون بچینید و دو طرف اون رو سرخ کنید ؛ نوش جان