طرز تهیه ووپی پای شکلاتی خوشمزه آمریکایی با بافت عالی
سلام به مخاطبین هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه ووپی پای شکلاتی رو آوردیم .
ووپی پای یکی از محبوب ترین شیرینی های آمریکایی است که ظاهری همبرگر شکل دارد ، این شیرینی از دو کیک لطیف تشکیل میشود که بین آنها با کرمی خوشمزه پر میشود که میتوان از گاناش ، کرمفیل و … برای داخل ووپی پای استفاده کرد .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه ووپی پای شکلاتی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ کره 100 گرم
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آرد 3 لیوان
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم شیرینی
⫸ خامه فرم گرفته 2 لیوان
⫸ کرم بيسکوئيت 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکلات بن ماری شده ۱۰۰ گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه رولت شکلاتی یخچالی بدون آرد و تخم مرغ
مرحله اول
ابتدا کره به دمای محیط رسیده را داخل یک ظرف بریزید و به آن 1 لیوان شکر اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله دوم
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه وقتی که یکدست شد مواد را داخل یک قیف بریزید بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و از مواد داخل سینی پایپ کنید سپس داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا بپزه .
مرحله سوم
برای درست کردن کرم شیرینی خامه فرم گرفته رو با 1 قاشق غذاخوری کرم بیسکویت و 100 گرم شکلات بنماری شده مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد آن را داخل یک فر بریزید بعد از اینکه کیک ها پخت آن را از داخل فر بیرون بیارید و اجازه دهید تا خنک شود وقتی که خنک شد خامه رو روی یکی از کیک ها پایپ کنید و بعد کیک دوم رو روی اون قرار بدید ؛ نوش جان