طرز تهیه آلبالو خشکه خانگی با رب انار و خوشمزه

طرز تهیه آلبالو خشکه خانگی با رب انار و خوشمزه

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه آلبالو خشکه رو آوردیم. یک خوراکی قدیمی ایرانی که همه ما در بچگی اون رو امتحان کردیم و عاشقش بودیم. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 2/10
زمان پخت: 0 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه آلبالو خشکه

مواد لازم برای 4 نفر

آلبالو 2 کیلو

نمک 1 قاشق غذاخوری

رب انار ترش 3 الی 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این آلبالو خشکه خوشمزه ابتدا آلبالو هارو از چوب جدا کنید و داخل طرف بریزید سپس آلبالو هارو با آب سرد بشورید و اون هارو داخل آبکش بریزید تا کاملا آب اونها بره.


مرحله دوم

حالا آلبالو هارو داخل سینی بریزید و بزارین جلو آفتاب تا به مدت 2 روز بمونه و خشک بشه در روز دوم آلبالو هارو زیر و رو کنید. حالا بعد از دو روز آلبالو های خشک رو بشورید و داخل آبکش بریزید تا آب اون کامل بره.


مرحله سوم

حالا آلبالو هارو داخل یک ظرف بریزید و به آن 3 الی 2 قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید و هم بزنید تا آلبالو ها خوب به رب انار آغشته بشه. حالا دوباره آلبالو هارو تو سینی یا تو سبد بریزید و بزارید جلو آفتاب تا به مدت 5 الی 4 روز بمونه تا کامل خشک بشه.


مرحله چهارم

در این 5 الی 4 روز آلبالو ها رو زیر و رو کنید تا همه طرف آلبالو ها خشک بشه. بعد از این مدت آلبالو ها رو در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.