طرز تهیه آلبالو خشکه خانگی با رب انار و خوشمزه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه آلبالو خشکه رو آوردیم. یک خوراکی قدیمی ایرانی که همه ما در بچگی اون رو امتحان کردیم و عاشقش بودیم. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آلبالو خشکه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آلبالو 2 کیلو
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب انار ترش 3 الی 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک پنیر و آلبالو به روش ساده
مرحله اول
برای درست کردن این آلبالو خشکه خوشمزه ابتدا آلبالو هارو از چوب جدا کنید و داخل طرف بریزید سپس آلبالو هارو با آب سرد بشورید و اون هارو داخل آبکش بریزید تا کاملا آب اونها بره.
مرحله دوم
حالا آلبالو هارو داخل سینی بریزید و بزارین جلو آفتاب تا به مدت 2 روز بمونه و خشک بشه در روز دوم آلبالو هارو زیر و رو کنید. حالا بعد از دو روز آلبالو های خشک رو بشورید و داخل آبکش بریزید تا آب اون کامل بره.
مرحله سوم
حالا آلبالو هارو داخل یک ظرف بریزید و به آن 3 الی 2 قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید و هم بزنید تا آلبالو ها خوب به رب انار آغشته بشه. حالا دوباره آلبالو هارو تو سینی یا تو سبد بریزید و بزارید جلو آفتاب تا به مدت 5 الی 4 روز بمونه تا کامل خشک بشه.
مرحله چهارم
در این 5 الی 4 روز آلبالو ها رو زیر و رو کنید تا همه طرف آلبالو ها خشک بشه. بعد از این مدت آلبالو ها رو در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان