طرز تهیه لواشک آلو ترش خوش طعم با آلو طلایی و قرمز

طرز تهیه لواشک آلو ترش خوش طعم با آلو طلایی و قرمزسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خوراکی دوست داشتی ایرانی رو آوردیم به اسم لواشک آلو که خیلی ترش هست و مطمعنا بعد از خوردن این لواشک عاشقش میشید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 00 دقیقه

طرز تهیه لواشک آلو ترش

مواد لازم برای 4 نفر

آلو قرمز 3 کیلو

آلو زرد 1 کیلو

نمک 1 قاشق غذاخوری

آب نصف لیوان 


مرحله اول

برای درست کردن این لواشک های خوشمزه ابتدا آلو هارو بشورید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اون بره. حالا آلبالو هارو داخل قابلمه مورد نظرتون بریزید و روی اون نصف لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد در قابلمه رو به صورت نیمه باز بزارید تا وقتی که به جوش بیاد..


مرحله دوم

بعد از اینکه آب به جوش اومد به ان نمک رو اضافه کنید و هم بزنید و مجددا آلو هارو روی حرارت ملایم بزارید تا پوست و هسته آن کاملا جدا بشه و کمی غلیظ بشه.


مرحله سوم

بعد از اینکه آلو ها کاملا پخت اونها رو داخل یک آبکش بریزید و اون رو صاف و یک دست کنید و داخل طرفی دیگر بریزید. حالا داخل سینی مورد نظرتون رو سلفون بکشید و از مایه لواشک داخل سینی بریزید و با قاشق اون رو در همه جای سینی پخش کنید.


مرحله چهارم

حالا سینی رو به مدت 3 روز جلوی آفتاب بزارید تا خشک بشه. بعد از این مدت لواشک رو از داخل سینی خارج کنید و سلفون رو از لواشک جدا کنید و لواشک رو تا بزنید و داخل یک کیسه فریزر بزارید بعد داخل یخچال نگهداری کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.