طرز تهیه لواشک گوجه سبز و کیوی خانگی به روش بازاری
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک لواشک خوشمزه و ترش رو آوردیم که در کمترین زمان میتونید اون درست کنید. آموزش امروز طرز تهیه لواشک گوجه سبز و کیوی هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه لواشک گوجه سبز و کیوی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ گوجه سبز 1/200 الی 1/500 گرم
⫸ کیوی🥝 5 عدد
⫸ زرشک 3 الی 4 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 🧂 نصف الی 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب نصف لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه لواشک آلو ترش خوش طعم با آلو طلایی و قرمز
مرحله اول
یک و نیم کیلو گوجه سبز رو خوب بشویید و بعد با گوشت کوب آن رو خوب بکوبید و هسته های آنها را جدا کنید سپس ۵ عدد کیوی را هم پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
مرحله دوم
کیوی ها🥝 رو به همراه گوجه سبز داخل یک ظرف بریزید و نصف لیوان آب روی آنها بریزید بعد روی آن رو سلفون بکشید و وسط سلفون را سوراخ کنید و با گوشت کوب برقی آنها را خوب له کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه میوه ها خوب پوره شدند آن ها رو داخل قابلمه بریزید و به آن نمک🧂 اضافه کنید و حدود یک ساعت آن را روی شعله کم قرار بدید تا بپزه و غلیظ بشه وقتی شروع به قل زدن کرد به اندازه سه قاشق🥄 غذاخوری از مواد بردارید و داخل یخچال قرار بدید.
مرحله چهارم
به بقیه مواد زرشک اضافه کنید و هم بزنید و نیم ساعت کنار بزارید تا کمی از حرارت بیوفتد ؛ داخل یک ظرف یا سینی پهن و بزرگ را روغن بمالید و مواد رو داخل سینی بریزید و با قاشق اون رو کاملا پخش کنید.
مرحله پنجم
لواشک رو به مدت ۳ الی ۴ روز جلوی آفتاب قرار بدید تا خودش رو بگیره ؛ بعد از اینکه لواشک خودش رو گرفت موادی که جدا کرده بودید رو با فرچه روی لواشک بمالید و بعد اون رو رول کنید ؛ نوش جان