طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن آسان و خوشمزه با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آب نخود پخته شده غلیظ 3 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر خردل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ سرکه 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
⫸ روغن گیاهی نصف تا 3/4 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سس مایونز ساده و فوری سالم و خوشمزه + نکات مهم
مرحله اول
برای درست کردن این سس مایونز خوشمزه ، ابتدا آب نخود پخته شده غلیظ رو داخل یک ظرف بریزید و با گوشتکوب برقی یا همزن برقی حدود یک الی دو دقیقه مدام هم بزنید تا جایی که حالت فوم بگیرد.
مرحله دوم
پودر خردل رو به همراه سرکه ، آبلیمو و نمک به آب نخود اضافه کنید و مجدد همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. حالا کم کم روغن گیاهی رو به مواد سس مایونز اضافه کنید و هم بزنید و مدام ظرف رو دورگیری کنید ، تا جایی که سس سفت و کرمی شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه سس مایونز به غلظت دلخواهتون رسید ، اون رو داخل یک ظرف تمیز و دردار بریزید و در ظرف رو خیلی سفت ببندید. بعد ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا سس خنک و آماده استفاده شود. نوش جان
نکات مهم
◉ منظور از روغن گیاهی در تهیه این سس مایونز روغن هسته انگور ، روغن آفتابگردون ، روغن آووکادو و… هست.
◉ در تهیه سس مایونز بدون گلوتن حتماً از آب نخود پخته شده غلیظ استفاده کنید.
◉ در صورتی که آب نخود پخته شده غلیظ در دسترس نداشتید ، میتوانید به جای آن از آکوافابا آماده استفاده کنید.
◉ برای اینکه سس مایونز سالمتری داشته باشید ، میتوانید از نمک سیاه یا کالا نمک استفاده کنید.
◉ در صورتی که پودر خردل در دسترس نداشتید ، میتوانید به جای آن از سس خردل هم استفاده کنید. در این صورت سرکه رو در این دستور پخت حذف کنید.