طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن آسان و خوشمزه با نکات مهم

طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن آسان و خوشمزه با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن

مواد لازم برای 4 نفر

آب نخود پخته شده غلیظ 3 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

پودر خردل 1/4 قاشق چایخوری

سرکه 1 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

روغن گیاهی نصف تا 3/4 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این سس مایونز خوشمزه ، ابتدا آب نخود پخته شده غلیظ رو داخل یک ظرف بریزید و با گوشتکوب برقی یا همزن برقی حدود یک الی دو دقیقه مدام هم بزنید تا جایی که حالت فوم بگیرد.


مرحله دوم

پودر خردل رو به همراه سرکه ، آبلیمو و نمک به آب نخود اضافه کنید و مجدد همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. حالا کم کم روغن گیاهی رو به مواد سس مایونز اضافه کنید و هم بزنید و مدام ظرف رو دورگیری کنید ، تا جایی که سس سفت و کرمی شود.


مرحله سوم

بعد از اینکه سس مایونز به غلظت دلخواهتون رسید ، اون رو داخل یک ظرف تمیز و دردار بریزید و در ظرف رو خیلی سفت ببندید. بعد ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا سس خنک و آماده استفاده شود. نوش جان


نکات مهم
منظور از روغن گیاهی در تهیه این سس مایونز روغن هسته انگور ، روغن آفتابگردون ، روغن آووکادو و… هست.
در تهیه سس مایونز بدون گلوتن حتماً از آب نخود پخته شده غلیظ استفاده کنید.
در صورتی که آب نخود پخته شده غلیظ در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از آکوافابا آماده استفاده کنید.
برای اینکه سس مایونز سالم‌تری داشته باشید ، می‌توانید از نمک سیاه یا کالا نمک استفاده کنید.
در صورتی که پودر خردل در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از سس خردل هم استفاده کنید. در این صورت سرکه رو در این دستور پخت حذف کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.