طرز تهیه مربای آلبالو خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای آلبالو خانگی مرحله به مرحله

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه مربای آلبالوی خانگی رو آوردم.این مربا بسیار خوشمزه و ساده و سالم هست که خیلی مفید هست و میتونید خیلی سریع اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه مربای آلبالو

مواد لازم برای 4

⫸ آلبالو

⫸ شکر

⫸ وانیل


مرحله اول

در مرحله اول آلبالو ها را تمیز کنید و چمبه های آن را بکنید سپس با استفاده از هسته گیر هسته های تمام آلبالو ها را در بیارید سپس آلبالو حالتون رو خوب بشورید


مرحله دوم

بعد از اینکه هسته تمام آلبالو ها را درآوردید آن را وزن کنید و دو برابر وزن آلبالو ها داخل اون شکر بریزید سپس با هم مخلوط کنید و بذارید داخل یخچال که 8 الی 10 ساعت بمونه


مرحله سوم

وقتی که آلبالو هاتون آب انداخت آلبالوها را روی حرارت کم بذارید و بذارید که شکر ها آب بشن و آلبالو هاتون جا بیفته اگر دوست داشته باشید میتونید بهش وانیل هم اضافه کنید


مرحله چهارم

در مرحله آخر اگر دوست دارید آب آلبالو هارو جدا کنید تا بتونید ازش به عنوان شربت استفاده.سپس خود آلبالو هارو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و کمی از آب آلبالو هارو روی آنها بریزید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.