طرز تهیه مربای به خانگی خوش رنگ و خوشمزه

طرز تهیه مربای به خانگی خوش رنگ و خوشمزهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک مربای آسون رو آوردیم به اسم مربای به.یکی از خوشمزه ترین مربا ها که به راحتی و در کمترین زمان میتونید اون رو درست کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 2.5/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه مربای به

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ به 1 کیلو

⫸ شکر 800 تا 900 گرم

⫸ آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

⫸ هل 2 تا 3 عدد


مرحله اول

برای درست کردن مربای به ابتدا به هارو خوب بشورید و اون ها رو پوست بگیرید و هسته اونهارو با چاقو در بیارید بعد به ها رو به صورت درشت خرد کنید.


مرحله دوم

حالا به ها رو داخل قابلمه بریزید و به آن کمی آب اضافه کنید بعد چند عدد هسته به داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا به حدود ۱ ساعت بپزه.


مرحله سوم

بعد از ۱ ساعت ۹۰۰ گرم شکر رو به به ها اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید تا شکر کاملا آب بشه.بعد به مدت ۳ ساعت اجازه بدید تا این مربا کامل بپزه و آماده بشه.


مرحله چهارم

بعد از ۲ ساعت ۲ عدد هل رو به مربای به اضافه کنید بعد از ۳ ساعت به مربا آبلیمو اضافه کنید و در قابلمه رو به همراه دم کنی بزارید تا مربا رنگ بهتری بگیره.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.