طرز تهیه مربای به خانگی خوش رنگ و خوشمزه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک مربای آسون رو آوردیم به اسم مربای به.یکی از خوشمزه ترین مربا ها که به راحتی و در کمترین زمان میتونید اون رو درست کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مربای به
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ به 1 کیلو
⫸ شکر 800 تا 900 گرم
⫸ آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
⫸ هل 2 تا 3 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه موچی ژاپنی خانگی با آرد ایرانی
مرحله اول
برای درست کردن مربای به ابتدا به هارو خوب بشورید و اون ها رو پوست بگیرید و هسته اونهارو با چاقو در بیارید بعد به ها رو به صورت درشت خرد کنید.
مرحله دوم
حالا به ها رو داخل قابلمه بریزید و به آن کمی آب اضافه کنید بعد چند عدد هسته به داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا به حدود ۱ ساعت بپزه.
مرحله سوم
بعد از ۱ ساعت ۹۰۰ گرم شکر رو به به ها اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید تا شکر کاملا آب بشه.بعد به مدت ۳ ساعت اجازه بدید تا این مربا کامل بپزه و آماده بشه.
مرحله چهارم
بعد از ۲ ساعت ۲ عدد هل رو به مربای به اضافه کنید بعد از ۳ ساعت به مربا آبلیمو اضافه کنید و در قابلمه رو به همراه دم کنی بزارید تا مربا رنگ بهتری بگیره.نوش جان