طرز تهیه مربای گردوی تازه راحت و مقوی بدون آهک

طرز تهیه مربای گردوی تازه راحت و مقوی بدون آهک سلام به کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک مربا خیلی خوشمزه با گردو رو آوردیم که اگر شما هم عاشق گردو هستید این مربا یک گزینه عالی برای شماست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مربای گردو

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

⫸ مغز گردوی تازه 280 گرم

⫸ شکر 2/5 لیوان

⫸ آب 2 لیوان

⫸ گلاب 1/4 پیمانه

⫸ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

زعفران غلیظ به مقدار لازم


مرحله اول

گردوها را پوست بگیرید و پوست نازک روی مغز گردوها را هم جدا کنید بعد آنها را داخل یک ظرف بریزید .


مرحله دوم

شکر رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید و به آن کمی آب اضافه کنید و اجازه بدید تا شکر کاملا آب شود .


مرحله سوم

بعد از حل شدن شکر داخل آب زعفران و گلاب به آن اضافه کنید تا مربا عطر بهتری داشته باشه برای شکرک نزدن مربا به آن کمی آبلیمو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

وقتی که شربت شروع به قل زدن کرد گردوها را به آن اضافه کنید و حدود 1 ساعت اجازه بدید تا شربت کم‌کم به قوام بیاد و به خورد گردوها بره بعد از این مدت مربا را داخل یک ظرف تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.