طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه خانگی بدون شکرک زدن
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز آموزش یک مربای خوشمزه رو آوردیم که عاشق طعم اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه مربای گل محمدی هست ؛ با من همراه باشید .
طرز تهیه مربای گل محمدی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ گلبرگ 2 لیوان فشرده
⫸ شکر 2 لیوان
⫸ آب 1 لیوان
⫸ جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی خوشمزه و فوری
مرحله اول
برای شروع گل هارو تمیز کنید بعد گلبرگ هارو به هر اندازه ای که دوست دارید خرد کنید حالا 1 لیوان آب رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب به جوش بیاد .
مرحله دوم
بعد از اینکه آب يه جوش اومد جوهر لیمو و شکر رو به آب اضافه کنید و اجازه بدید تا شکر کاملا داخل آب حل بشه و شربت غلیظ بشه دیواره های قابلمه رو حین کار با آبلیمو تمیز کنید تا شکرک نزند .
مرحله سوم
گلبرگ هارو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و 2 دقیقه تفت بدید بعد 1 لیوان آب جوش به گلبرگ ها اضافه کنید و در ظرف رو بزارید 20 دقیقه اجازه بدید تا گلبرگ ها قل بخورند .
مرحله چهارم
وقتی که شربت قوام اومد و کف کرد گلبرگ هارو به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا 7 الی 8 دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید.
مرحله پنجم
داخل یک ظرف بزرگتر آب يخ و یخ بریزید و بعد قابلمه رو به مدت 5 دقیقه داخل اون قرار بدید بعد کنار بزارید تا کاملا خنک شود ؛ نوش جان