طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه خانگی بدون شکرک زدن

طرز تهیه مربای گل محمدی خانگی و خوشمزه بدون شکرک زدنسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز آموزش یک مربای خوشمزه رو آوردیم که عاشق طعم اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه مربای گل محمدی هست ؛ با من همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مربای گل محمدی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

گلبرگ 2 لیوان فشرده

⫸ شکر 2 لیوان

⫸ آب 1 لیوان

⫸ جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری


مرحله اول

برای شروع گل هارو تمیز کنید بعد گلبرگ هارو به هر اندازه ای که دوست دارید خرد کنید حالا 1 لیوان آب رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب به جوش بیاد .


مرحله دوم

بعد از اینکه آب يه جوش اومد جوهر لیمو و شکر رو به آب اضافه کنید و اجازه بدید تا شکر کاملا داخل آب حل بشه و شربت غلیظ بشه دیواره های قابلمه رو حین کار با آبلیمو تمیز کنید تا شکرک نزند .


مرحله سوم

گلبرگ هارو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و 2 دقیقه تفت بدید بعد 1 لیوان آب جوش به گلبرگ ها اضافه کنید و در ظرف رو بزارید 20 دقیقه اجازه بدید تا گلبرگ ها قل بخورند .


مرحله چهارم

وقتی که شربت قوام اومد و کف کرد گلبرگ هارو به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا 7 الی 8 دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید‌.


مرحله پنجم

داخل یک ظرف بزرگتر آب يخ و یخ بریزید و بعد قابلمه رو به مدت 5 دقیقه داخل اون قرار بدید بعد کنار بزارید تا کاملا خنک شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.