طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با سرکه و کره

طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با سرکه و کرهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک پنیر خوشمزه و پرطرفدار رو آوردیم که مطمعنا خیلی از شما اون رو امتحان کردید. امروز با این آموزش میتونید خودتون یک پنیر خامه ای و خوشمزه درست کنید. نوش جان

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پنیر خامه ای

مواد لازم برای 4 نفر

شیر 2 لیتر پرچرب

سرکه سفید 8 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

کره 40 گرم


مرحله اول

ابتدا دو لیوان شیر پرچرب رو داخل قابلمه بریزید تا وقتی که شیر به جوش بیاد Y وقتی که شیر به جوش اومد به اون ۸ قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که شیر تیکه تیکه بشه و به اصطلاح ببره زیاد نباید بجوشه وگرنه پنیر سفت میشه .


مرحله دوم

آب اضافی پنیر رو خالی کنید و داخل یک پارچه بریزید فشار بدید تا آب اضافه پنیر کشیده بشه بعد اون رو داخل مخلوط کن بریزید.


مرحله سوم

بعد به اون نمک ، کره ، و چند قاشق شیر رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.