طرز تهیه پیاز داغ مجلسی فریزری ترد و چیپسی

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی فریزری ترد و چیپسیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک روش خیلی خوب برای درست کردن پیاز داغ رو آوردیم ؛
پیاز داغ یا پیاز سرخ‌کرده یکی از چاشنی‌های غذاهای ایرانی است که در بیشتر غذاهای ایرانی استفاده می‌شود ، پیاز داغ علاوه بر تأثیر بر رنگ و بوی غذا، طعم دلپذیری نیز به آن می‌دهد پیاز داغ یکی از برکاربردتین مواد و چاشنی ها برای تهیه غذاهای ایرانی است که انواع مختلفی با توجه به نوع غذا دارد .
با این روش میتونید پیاز های ترد و خوشمزه درست کنید و در انواع غذاها استفاده کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

مواد لازم

پیاز به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

آب به مقدار لازم

نمک و به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول هر تعداد پیاز که میخواهید رو پوست بگیرید و بعد به صورت خلالی و خیلی نازک اون رو خرد کنید ، حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید.


مرحله دوم

داخل آب مقداری نمک بریزید و اجازه بدید تا به جوش بیاد وقتی آب به جوش اومد پیاز هارو به آن اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه به آن اجازه بدید تا شیشه ای بشه.


مرحله سوم

بعد از این مدت پیاز رو آبکش کنید و اون رو روی یک پارچه تمیز و نخی بریزید تا آب اون کشیده بشه‌ ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید وقتی که پیاز خشک شد اون رو داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.