طرز تهیه روغن صاف قنادی خانگی برای پخت کیک و شیرینی

طرز تهیه روغن صاف قنادی خانگی برای پخت کیک و شیرینیمخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه روغن صاف قنادی رو آوردیم که معمولا برای شیرینی های خشک و عید استفاده میشه با این روش میتونید یک روغن قنادی سالم و مطمئن داشته باشید .
روغن صاف قنادی یا روغن شورتنینگ نوعی روغن جامد است که در تهیه شیرینی های خشک از جمله شیرینی دانمارکی ، شیرینی بهشتی و… و همچنین خمیر هزارلا استفاده میشود و به بافت بهتر شیرینی کمک میکند .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 00 دقیقه

طرز تهیه روغن صاف قنادی خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ روغن جامد 460 گرم ( مقدار روغن دو برابر کره )

⫸ کره ( یا مارگارین گیاهی ) 230 گرم


مرحله اول

ابتدا کره و روغن رو داخل ظرف های جدا بریزید و روی حرارت غیر مسقیم ( مثل حرارت بخاری ، شوفاژ یا بخار کتری ) قرار بدید تا کاملا باز بشه ، سپس کره را که بعد آب شدن دوغ آن جدا شده از روی حرارت بردارید ( میتوانید کره را بعد از آب شدن داخل یخچال قرار دهید تا سفت شده و روغن آن را از دوغ به راحتی جدا کنید ) و روغن جامد رو هم از روی حرارت بردارید .


مرحله دوم

روغن کره را به روغن جامد آب شده به صورت قاشق قاشق اضافه کنید وقتی که این دو روغن رو باهم مخلوط کردید اون رو به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت و یکدست بشه بعد این مدت میتونید از این روغن برای انواع شیرینی ها استفاده کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.