طرز تهیه سیر ترشی خانگی فوری با رب انار و شیره انگور

طرز تهیه سیر ترشی خانگی فوری با رب انار و شیره انگورمخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه سیر ترشی فوری رو آوردیم که حتما شمارو با طعمش غافلگیر میکنه ، شما میتوانید با این روش در عرض 1 ماه سیر ترشی با طعم سیرترشی 7 ساله داشته باشید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 240 دقیقه

طرز تهیه سیر ترشی فوری

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر

سیر بدون ساقه و پوست 1 کیلو

⫸ رب انار 3/4 پیمانه

⫸ شیره انگور 1 پیمانه

⫸ نمک 2 قاشق غذاخوری

سرکه قرمزحدود 1 کیلو ( به اندازه ای که روی سیر را بپوشاند )


مرحله اول

ابتدا ساقه سیرها رو جدا کنید و آنها را پوست بگیرید و اجازه دهید یک لایه نازک از پوست سیر روی آن بماند حالا سیرها را داخل قابلمه بچینید و روی آنها شیره انگور و سرکه قرمز بریزید تا جایی که روی سیرها پوشیده شود .


مرحله دوم

رب انار و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند ، 15 دقیقه اجازه بدهید تا بمونه بعد از جوشیدن تست کنید چون سیرها باید کمی نرم شوند .


مرحله سوم

بعد از سرد شدن آنها را داخلی شیشه تمیز بریزید و با آب سرکه ظرف رو پر کنید و در ظرف رو ببندید بعد از 1 ماه سیر ترشی ما آماده است ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 از 6 کیلو سیر با ساقه و پوست ، حدود 2 کیلو سیر بدست می آید .

📌 در صورت شستن سیرها 48 ساعت روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن کاملا کشیده شود .

📌 ترشی و شیرینی سیر ترشی را با ذائقه خود تنظیم کنید در صورتی که تمایل دارید برای مدت نگه دارید شیرینی آن را کم کنید چون سیر به مرور زمان شیرین میشود .

📌 به جای شیره انگور میتوانید از شیره خرما یا نبات استفاده کنید .

📌 اگه سیرها تازه نیستند مدت پخت رو بیشتر کنید .

📌 هرچی سیر ترشی زمان بیشتر بماند جاافتاده تر و خوشمزه تر میشود .

📌 سیر ترشی را در جای تاریک و خنک نگه داری کنید .

📌 هرچی سیر ترشی زمان بیشتر بماند جاافتاده تر و خوشمزه تر میشود .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.