طرز تهیه سس سیر لبنانی رستورانی و خوش طعم

طرز تهیه سس سیر لبنانی رستورانی و خوش طعم

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با سس سیر لبنانی.مطمعنا خیلی هاتون اسم این سس خوشمزه رو شنیدید و دوست دارید که اون رو امتحان کنید.پس برای یادگیری این سس با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه سس سیر

مواد لازم برای 4 نفر

نشاسته ذرّت 2  قاشق غذاخوری

آب سرد 2/3 لیوان

شیر سرد 2/3 لیوان

لیمو تازه 3 عدد

روغن مایع 2/3 لیوان

سیر 1 یا 2 حبه


مرحله اول

ابتدا آب کاملاً سرد رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت داخل ماهیتابه بریزید سپس هم بزنید تا کاملاً یکدست بشه حالا مواد رو روی هم ضربه دید و به مدت دو تا سه دقیقه هم بزنید تا مواد به غلظت برسه.بعد زیر حرارت رو خاموش کنید تا مواد سرد بشه.


مرحله دوم

در این مرحله ۲ حبه سیر رو پوست بگیرید. حالا حدود ۷۰ درصد از مخلوط نشاسته و آب رو داخل مخلوط کن بریزید و دو حبه سیر و به آنها اضافه کنیم بعد مقداری شیر بریزید و در مخلوط کن را بذارید سپس همه مواد رو با هم خوب میکس کنید. بین مخلوط کردن نمک را هم به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.


مرحله سوم

حالا در حالی که مخلوط کن روشن است روغن رو به مواد کم کم اضافه کنید تا سس بافت خوبی بگیره. حالا ۳ عدد لیمو رو از وسط نصف کنید و آب اون رو داخل مواد بریزید.دوباره یک دقیقه مواد رو با هم مخلوط کنید حالا سس سیر آماده است نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.