طرز تهیه ترشی انار و لبو خانگی خوشمزه با رنگ عالی
هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک ترشی خیلی لذیذ رو آوردیم که میتونید در فصل زمستان و پاییز اون رو درست کنید و در کنار انواع غذا میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه ترشی انار و لبو هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه ترشی انار و لبو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لبو متوسط 3 عدد
⫸ انار 1 عدد
⫸ سرکه حدود 1 لیوان
⫸ نمک 2 قاشق مرباخوری
⫸ گلپر 2 قاشق مرباخوری
⫸ سیاهدانه 1 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی پیاز و کلم بنفش فوری
مرحله اول
اول از همه 3 عدد لبو با پوست رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا به مدت 3 الی 4 ساعت بپزه بعد از پخت آن ها رو پوست بگیرید و با رنده درشت آنها را رنده کنید .
مرحله دوم
1 یک عدد انار را پوست بگیرید و آن را دون کنید دقت کنید تا پوسته سفید بین انارها نباشه ، انارها رو به همراه لبو داخل یک ظرف بزرگ بریزید و با هم ترکیب کنید .
مرحله سوم
به ترکیب لبو و انار نمک و گلپر رو اضافه کنید ، سیاه دانه رو به همراه 1 لیوان سرکه اضافه کنید بعد شکر رو اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
ترشی را داخل یک ظرف در بسته بریزید و داخل یخچال قرار بدید این ترشی را می توانید به مدت 1 سال در یخچال نگه دارید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 برای اینکه دانه های انار داخل ترشی نباشد میتوانید آب انار را بگیرید و به ترشی اضافه کنید .
📌 دقت کنید سیاهدانه و شکر در صورت تمایل قابل حذف است .
📌 طعم این ترشی ملس است اگر تمایل به طعم ترش دارید شکر را حذف کنید و سرکه و نمک را بیشتر بریزید .