طرز تهیه ترشی انار و لبو خانگی خوشمزه با رنگ عالی

طرز تهیه ترشی انار و لبو خانگی خوشمزه با رنگ عالیهنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک ترشی خیلی لذیذ رو آوردیم که میتونید در فصل زمستان و پاییز اون رو درست کنید و در کنار انواع غذا میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه ترشی انار و لبو هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 240 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه ترشی انار و لبو

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ لبو متوسط 3 عدد

⫸ انار 1 عدد

⫸ سرکه حدود 1 لیوان

⫸ نمک 2 قاشق مرباخوری

⫸ گلپر 2 قاشق مرباخوری

⫸ سیاهدانه 1 قاشق مرباخوری

⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری

مرحله اول

اول از همه 3 عدد لبو با پوست رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا به مدت 3 الی 4 ساعت بپزه بعد از پخت آن ها رو پوست بگیرید و با رنده درشت آنها را رنده کنید .


مرحله دوم

1 یک عدد انار را پوست بگیرید و آن را دون کنید دقت کنید تا پوسته سفید بین انارها نباشه ، انارها رو به همراه لبو داخل یک ظرف بزرگ بریزید و با هم ترکیب کنید .


مرحله سوم

به ترکیب لبو و انار نمک و گلپر رو اضافه کنید ، سیاه دانه رو به همراه 1 لیوان سرکه اضافه کنید بعد شکر رو اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

ترشی را داخل یک ظرف در بسته بریزید و داخل یخچال قرار بدید این ترشی را می توانید به مدت 1 سال در یخچال نگه دارید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 برای اینکه دانه های انار داخل ترشی نباشد میتوانید آب انار را بگیرید و به ترشی اضافه کنید .

📌 دقت کنید سیاهدانه و شکر در صورت تمایل قابل حذف است .

📌 طعم این ترشی ملس است اگر تمایل به طعم ترش دارید شکر را حذف کنید و سرکه و نمک را بیشتر بریزید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.